Digi

Star Wars tulee – oletko kuulolla?

Johtava pohjoismainen kulutuselektroniikan tarviketoimittaja, Aurora Group tuo myyntiin SMS Audion näyttäviä ja korkealaatuisia Star Wars -kuulokkeita.

SMS Audion Star Wars -kuulokemallisto on saatavilla heti 179 euron kuluttajahinnalla.

SMS Audion Star Wars -kuulokemallisto on saatavilla heti 179 euron kuluttajahinnalla.

Star Wars on loppuvuoden kuumin juttu. Uusi Tähtien sota -elokuva saa ensi-iltansa joulun alla ja kuukautta aiemmin pelaajat pääsevät kokemaan Star Wars -huumaa elokuvamaailmaan sijoittuvassa videopelissä. Tosifaneilla on nyt mahdollisuus kantaa suosikkitunnuksiaan myös SMS Audion Star Wars -kuulokkeiden muodossa.

SMS Audio - Star Wars - RebelsSMS Audion Star Wars -kuulokkeet on koristeltu ainutlaatuisin kohokuvioinnein, joissa elokuvasaagan tutut hahmot heräävät eloon. Star Warsin tunnelma on kirjaimellisesti käsin kosketeltavissa Chewbaccan varustevyöstä, R2-D2-droidikuvioinnista, TIE Fighter -hävittäjästä, Stormtrooper-kypärästä tai Darth Vaderin mustasta värimaailmasta. Lisäksi saatavana ovat myös kapinaliiton tai imperiumin logoilla varustetut kuulokkeet.

– Olen jo lapsuudesta asti ollut Star Wars -fani, joten kuulokemalliston luominen yhteistyössä Lucasfilmin kanssa oli huikea kokemus, kommentoi SMS Audion toimitusjohtaja Curtis ”50 Cent” Jackson.

Star Wars -kuulokemallisto tarjoaa upean muotoilun ja näyttävien Star Wars -teemojen lisäksi korkeatasoisen kuuntelukokemuksen muiden SMS Audion kuulokkeiden tapaan. Taustamelua vaimentava teknologia, bassokorostus ja 40 millimetrin kaiutinelementit takaavat laadukkaan ja erottelevan äänentoiston.

Kevytrakenteiset, mutta kestävät kuulokkeet on varustettu irrotettavalla ja sotkeentumattomalla johdolla. Kuppikuulokkeiden nahkapäällysteiset OVALFIT-pehmusteet muotoutuvat käyttäjän pään mukaisesti ja näin tuntuvat mukavilta pitkäjaksoisessakin kuuntelussa. Kuulokkeet voidaan tarvittaessa taittaa kasaan kuljetusta varten.

Kuulokkeiden mukana toimitetaan Star Wars -teemoilla koristeltu kuulokekaapeli mikrofonilla, puhdistusliina, kuljetuskotelo, juliste, tarra ja aitoustodistus.

SMS Audio - Star Wars - Empire content

 

AnaGonda