Urheilu

Sport vahvisti rivejään kahdella kokeneella hyökkääjällä.

Vaasan Sport vahvistaa rivejään kahdella kokeneella liigapelaajalla, kun hyökkääjät Miikka Männikkö ja Sami Blomqvist liittyvät joukkueen vahvuuteen.
Vaasan_Sport_LogoOikean laitahyökkäjän paikkaa pelaava Miikka Männikkö, 36, on Tappran kasvatti, joka tuo Sportiin 563:n Liiga-ottelun kokemuksen. Urallaan Tapparan lisäksi Bluesia, JYPiä, Ilvestä, HPK:ta ja Pelicansia Liigassa edustanut Männikkö on pelannut alkukauden Lempäälän Kisan Mestis-joukkueen miehistössä. Hyökkääjän sopimus kestää lokakuun loppuun asti.

Sami Blomqvist, 25, on vaasalaisille ennalta tuttu pelaaja kaudela 2011-12, jolloin Espoon Jäähongan kasvatti pelasi loppukauden Sportissa ja juhli kauden päätteeksi seuran riveissä Mestiksen mestaruutta. Urallaan 149 Liiga-ottelua pelannut Blomqvist kävi kauden alla testillä KalPassa, mutta jäi ilman silloin ilman sopimusta. Viime kauden Blomqvist pelasi Helsingin IFK:ssa tehoin 4+12=16. Blomqvistin sopimus kattaa alustavasti 22.11 asti, sekä sisältää seuran option loppukaudesta.

– Loukkaantumistilanne aiheuttaa lieviä haasteita, mutta onneksi löysimme pari pätevää äijää paikkaamaan. Molemmat ovat kokeneita, Liigassakin meritoituneita pelaajia ja sitä kautta pystyvät varmasti auttamaan joukkuettamme. Saamme lähipäivinä tietää loukkaantumisten vakavuudet ja sen jälkeen voimme tehdä pitempiaikaisia suunnitelmia, kommentoi Vaasan Sportin urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä tiedotteessa.

Pelaajahankinnat tulivat ajankohtaisiksi, kun Sport menetti keskiviikon SaiPa-ottelussa sekä Otto Karvisen että Ville Rajalan. Molemmat pelaajat ovat Sportilta tulleiden ensitietojen mukaan sivussa pitkään.

Männikkö ja Blomqvist ovat kokoonpanossa huomenna, kun Sport kohtaa kotonaan sarjakärki Rauman Lukon.

AnaGonda