Urheilu

Sport-hyökkäys vahvistuu kahdella kokoneella laitahyökkääjällä

Liigajoukkue Vaasan Sport vahvistuu kahdella kokoneella laitahyökkääjällä, kun kotkapaidan pukevat päälleen Petri Lammassaari ja Jussi Pesonen. Molempien sopimus kattaa loppukauden ja lisäksi Lammassaaren sopimuksessa on seuran vuoden optio.

Vaasan_Sport_LogoPetri Lammassaari, 29, on kärsinyt viime kausien aikana erilaisista vammoista ja viimeinen täysi kausi on miehellä takanaan kaudelta 2010-11. Tuolloin hän oli Espoon Bluesin kantavia voimia hopeaa päättyneellä kaudella.

Jussi Pesonen, 35, siirtyy Ilveksestä, vaikka ei ole saannut peliaikaa ollenkaan Ilveksen riveissä ja pelituntumaa hän pitänyt Mestiksessä LeKin riveissä. Pesonen on Jyväskyläläislähtöinen pelaaja, joka on edustanut Liigatasolla mm. Jokereita, HIFK:ta, KalPaa ja Lukkoa.

– Saamme näiden pelaajien myötä paljon kokemusta joukkueeseen ja ratkaisuvoimaa hyökkäykseemme. Uskon, että heidän kätensä ei tärise tiukoissakaan paikoissa. Tällä hetkellä meillä on hyvä kilpailutilanne jokaiselle pelipaikalle ja näiden sopimusten myötä on tarkoitus rauhoittaa tilanne antaen joukkueelle työntekorauhan, toteaan korkein odotuksien Sportin urheilutoimenjohtaja Markus Lämsä.

 

AnaGonda