maanantai 20.05.2019  | Lilja, Karoliina, Lilli Kaatuneitten muistopäivä Kaatuneitten muistopäivä  PALJON ONNEA!! 
Kategoria: Pelinurkka

Spintires: MudRunner – American Wilds haastaa Amerikan luonnon

kello?!

PAN Vision Finlandin jakelema ja Focus Home Interactiven julkaisema Spintires: MudRunner – American Wilds -lisäosa julkaistaan tänään sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille.
Jos Youtube-upotus ei näy, voit katsoa sen TÄÄLTÄ.
Spintires: MudRunner – American Wilds -lisänosan julkaisun kunniaksi Amerikan villiä luontoa ja sen maastoa möyriviä työkoneita esittelevä video on omiaan tuomaan veden kielelle ja tarpeen painaa talla pohjaan. Spintires: MudRunner ei ole niinkään ajopeli kuin selviytymispeli tehokkailla moottoreilla luonnon harjanteita, vaikeakulkuisia teitä ja metsämaastoja uhmaten. Siinä missä edeltävä peli vei pelaajansa muun muassa Siperian karuihin ympäristöihin, on American Wilds kulkuneuvojen ja työkoneiden löytöretki pohjoisamerikkalaiseen luontoon.

American Spintires: Mudrunner – American Wilds tuo pelattavaksi kaksi isoa ja avointa aluetta Yhdysvalloista. Näitä ovat Montanan vuoristoiset maisemat ja Pohjois-Dakotan villin luonnon. Samalla mukana on uusia haasteita sekä peräti yhdeksän ikonista amerikkalaista automerkkiä. Näihin lukeutuvat muun muassa Western Star, Hummer ja Chevrolet. Mukana on yli 30 erilaista maastoajoneuvoa ja peräti 60 niihin sopivaa lisävarustetta sekä tukkukaupalla tekemistä haastavissa maastoissa olipa kyse sitten mutaisten teiden kulkemisesta, vuolaasti virtaavien jokien ylittämisestä tai jylhien kallioiden valtaamisesta.

Spintires: MudRunner – American Wilds julkaistaan sekä erillisenä lisäosana että alkuperäispelin ja lisäosan sisältävänä American Wilds Edition -versiona, joka sisältää lisäosan lisäksi alkuperäisen peruspelin.

Jokkeri

 Kirjoita kommentti & osallistu keskusteluun!

Ohjeet: Kirjoita kommenttisi tähän. Voit ottaa kantaa, mutta muista hyvät tavat. Kirjoittajat vastaavat itse kommenteistaan. Keskustelu on esimoderoitu eli kommentit luetaan ennen julkaisua.

 Japyh.comin kommentointisäännöt

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.