sunnuntai 21.07.2019  | Johanna, Hanna, Jenni, Jonna, Jenna, Hannele, Hanne, Joanna, Johanna  PALJON ONNEA!! 
Kategoria: Pelinurkka

Spike Volleyball tuo vauhdikkaan lentopalloilun pelikoneille

kello?!

PAN Vision Finlandin jakelema ja Bigben Gamesin julkaisema Spike Volleyball on monipuolinen ja realistinen videopelitulkinta vauhdikkaasta lentopalloilusta.
Spike Volleyball on realistinen lentopallosimulaatio, joka tarjoaa pelattavaksi uratilan ja kymmeniä kansallisia joukkueita. Mukana on peräti 50 kansallista joukkuetta eri maista, sisältäen miesten ja naisten omat tiimit.

Monipuolinen urapelitila tarjoaa mahdollisuuden kehittää ja viedä omaa joukkuettaan alemmilta tasoilta kohti maailman huippua. Luvassa on kansainvälisiä turnauksia, taktiikoiden hiomista ja vaihtelua sekä edessä siintävä maailmanmestaruus!

Erilaisten yksinpelitilojen (urapeli, haastekisat, pikapelit) ohella mukana on kiehtova verkkopelitila, joka tarjoaa ainutlaatuisen pelimahdollisuuden muita ihmispelaajia vastaan.

Tarkkaan toteutettu fysiikanmallinnus mahdollistaa monenlaiset pallonlyönnit ja torjunnat oikean lentopallon lailla. Tehokas ja yksityiskohtaista grafiikkaa esittävä Unreal Engine 4 -pelimoottori tekee pelistä näyttävän ja helposti nautittavan virtuaaliurheilukokemuksen.
Jos Youtube-upotus ei näy, voit katsoa sen TÄÄLTÄ.
Spike Volleyball julkaistaan sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että PC-tietokoneille tänään 5. helmikuuta 2019. Pelin ikäraja on PEGI 3.

Jokkeri

 Kirjoita kommentti & osallistu keskusteluun!

Ohjeet: Kirjoita kommenttisi tähän. Voit ottaa kantaa, mutta muista hyvät tavat. Kirjoittajat vastaavat itse kommenteistaan. Keskustelu on esimoderoitu eli kommentit luetaan ennen julkaisua.

 Japyh.comin kommentointisäännöt

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.