sunnuntai 19.05.2019  | Emilia, Emma, Emmi, Milla, Milja, Milka, Mila, Amalia  PALJON ONNEA!! 
Kategoria: Pelinurkka

Space Hulk: Tactics yhdistää kauhunsekaisen selviytymisen ja taktiset taistelut

kello?!

Focus Home Interactiven julkaisema Space Hulk: Tactics -toimintastrategiapeli julkaistaan tänään sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että PC-tietokoneille.
Legendaariseen Warhammer 40.000 -peliuniversumiin sijoittuva ja Space Hulk -lautapeliin perustuva Space Hulk: Tactics on alkuperälleen uskollinen videopelisovitus. Avaruudessa äänettä vaeltavat Space Hulk -avaruushylyt sisältävät arvokasta tietoa ja varusteita, joita pelastamaan lähetetään ihmiskunnan huippukoulutettuja ja -varustettuja Terminator-pukuisia sotilaita. Erikoisjoukot ovat syystä valittuja, sillä näitä avaruushylkyjä asuttavat monet kuolettavat ja verenhimoiset hirviöt.

Erilaiset Genestealer-pedot ovat ehkä aseettomia, mutta niiden etuna on pitkälle kehittynyt keho hampaineen, kynsineen ja vahvoine lihaksineen. Nämä jopa metallia hajalle repivät pedot ovat myös nopeita ja salakavalia. Lisäksi ne käyvät päälle joukolla. Ja juuri kesken pahimman taistelun sotilaan pahin pelko, aseen jumiutuminen, saattaa käydä toteen.

Space Hulk: Tactics yhdistää miniatyyrivetoisen lautapelin taktisuuden kauhutunnelmaiseen vuoropohjaiseen taisteluun. Näissä hurjat hirviöt ja raskaasti varustellut ihmisjoukot ottavat toisistaan mittaa ankarissa selviytymistaisteluissa. Pelaaja voi kokea vuoropohjaisen taistelun molempien ryhmittymien puolelta tehtäväpohjaisessa kampanjapelissä sekä yksinpelinä että verkossa monen pelaajan nettipelinä.

Kauhusävyjäkin sisältävä Space Hulk: Tactics sisältää myös täysverisen karttaeditorin. Sen avulla pelaaja voi luoda loputtomasti erilaisia taktisia ja kauhuntäyteisiä taistelukarttoja omaksi ja muiden pelaajien iloksi.

Space Hulk: Tactics julkaistaan sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille 9. lokakuuta 2018. Pelin ikäraja on PEGI 16.
Jos Youtube-upotus ei näy, voit katsoa sen TÄÄLTÄ.

Jokkeri

 Kirjoita kommentti & osallistu keskusteluun!

Ohjeet: Kirjoita kommenttisi tähän. Voit ottaa kantaa, mutta muista hyvät tavat. Kirjoittajat vastaavat itse kommenteistaan. Keskustelu on esimoderoitu eli kommentit luetaan ennen julkaisua.

 Japyh.comin kommentointisäännöt

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.