Pelinurkka

South Park The Fractured But Whole -roolipelille Danger Deck -lisäosa

Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft ja South Park Digital Studios julkistivat lisäpelattavaa vuoden hauskimmalle pelitapaukselle, South Park The Fractured But Whole -roolipelille.

South Park The Fractured But Whole -roolipelin Danger Deck -lisäosa laajentaa peliä tarjoamalla tukkukaupalla uusia haasteita mukanaan. Peli ja sen lisäosa ovat saatavana sekä PlayStation- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Danger Deck -lisäosan suositushinta on erikseen hankittuna 5,99 euroa, mutta se sisältyy myös pelin kausipassiin, jonka suositushinta on 29,99 euroa.

Haastava Danger Deck siirtää pelaajan aiemmin näkemättömiin osiin South Parkin kaupunkia, jossa vastassa ovat räätälöidyt taistelukohtaamiset ja erikoishaasteet. Tämä South Park -sankareiden oma vaarahuone eli Danger Deck löytyy pelin sisältä Freedom Pals -sankareiden omasta tukikohdasta pelipäätettä käyttämällä. Danger Deck tarjoaa holografiahaastetaisteluita, jotka lisäävät vaikeustasoa pelaajan edetessä taistelusta toiseen. Vaikeutta riittääkin myös kokeneelle ja ”kaiken nähneelle” supersankarille.

Danger Deckin viholliskaartissa nähdään pelistä tuttuja hahmoja, kuten King Crab, Coked-Out Cop, Rebecca the Raisin’s Girl ja Aunt Sheila. Suorittamalla näitä tehtäviä pelaaja ansaitsee pelissä käytettäviä esineitä ja lisäasuja, jotka voidaan hyödyntää myös peruspelin puolella.

Danger Deck -lisäosan lisäksi pelin kausikortti (Season Pass) sisältää muutakin uutta pelattavaa, kuten From Dusk Til Casa Bonita -lisäosan. Sen tarina vie pelaajan The Coonin ja Mysterionin nujertamaan demonisen olemuksen Casa Bonitan ympäristössä. Lisäksi luvassa on Behind the Crunch -laajennus, johon sisältyy uusi tarina sekä täysin uusi supersankariluokka.

South Park: The Fractured But Whole

Huippusuositun South Park -televisiosarjan luojat, Trey Parker ja Matt Stone, sekä Ubisoft San Francisco ovat yhteistyössä luoneet nauruhermoja kutittavan South Park -pelikokemuksen. Pieruntäyteinen peli on jatkoa vuonna 2014 julkaistulle ja palkintoja voittaneelle South Park: The Stick of Truth -roolipelille. Rikollisuus on nousussa South Parkin pikkukaupungissa, eivätkä sen kadut ole koskaan olleet näin vaarallisia kulkea. Tilanteessa tarvitaan todellisen sankarin apua! Aina toimelias Eric Cartman tarttuu tilaisuuteen ja aikoo pelastaa kaupungin siinä samalla luoden kaikkien aikojen parhaan supersankariluomuksen. On aika esitellä Coon and Friends -joukkio, jonka johdossa on itseoikeutetusti Cartmanin oma hahmo, Coon. Pelaaja omaksuu jälleen New Kidin roolin ja liittyy South Parkin suosikkien, Stanin, Kylen, Kennyn ja Cartmanin, seuraan railakkaassa ja hervottomassa roolipeliseikkailussa.

South Park: The Fractured But Whole ilmestyi sekä Xbox One- ja PlayStation 4 -pelikonsoleille että pc-tietokoneille 17. lokakuuta 2017. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Lisätietoa South Park: The Fractured But Whole -roolipelistä löytyy TÄÄLTÄ.

AnaGonda