torstai 20.06.2019  | Into  PALJON ONNEA!! 
Kategoria: Katso TV:stä

Sons of Anarchy -spinoff Mayans M.C. starttaa tänään Suomessa

kello?!

Tänään alkaa S.O.A. -spinoff Mayans M.C. tänään Suomessa suoratoistopalvelussa.

Sons of Anarchy -sarjan luojan Kurt Sutterin uusi spin-off -sarja Mayans M.C. saa ensi-iltansa tuoreeltaan HBO Nordic -suoratoistopalvelussa tänään.

10-osaisen uutuussarjan tapahtumat sijoittuvat Sons of Anarchysta tutun Jax Tellerin (Charlie Hunnam) jälkeiseen aikaan, kun vankilasta juuri vapautunut Ezekiel ”EZ” Reyes (JD Pardo) ottaa paikkansa Kalifornian ja Meksikon rajalla majaansa pitävässä Mayans M.C. -moottoripyöräjengissä. EZin on päästävä eroon aiemmasta kaupungin unelmapojan maineestaan ja luotava itselleen uusi identiteetti.

Mayans M.C. -draamasarjan vastaavina tuottajina toimivat sen luoneet Kurt Sutter (Shield – Lain varjolla, Sons of Anarchy) ja Elgin James sekä Noberto Barba (Grimm, Kova laki: Erikoisyksikkö), joka on ohjannut sarjan kaksi ensimmäistä jaksoa. Sarja on Fox 21 Television Studiosin ja FX Productionsin tuotantoa.

Katso traileri alta:
Jos Youtube-upotus ei näy, voit katsoa sen TÄÄLTÄ.

Jokkeri

 Kirjoita kommentti & osallistu keskusteluun!

Ohjeet: Kirjoita kommenttisi tähän. Voit ottaa kantaa, mutta muista hyvät tavat. Kirjoittajat vastaavat itse kommenteistaan. Keskustelu on esimoderoitu eli kommentit luetaan ennen julkaisua.

 Japyh.comin kommentointisäännöt

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.