sunnuntai 08.12.2019  | Kyllikki, Kylli Jean Sibeliuksen päivä Jean Sibeliuksen päivä  PALJON ONNEA!! 
Kategoria: Ajankohtainen

SOKKIUUTINEN: Japyh.com erotti kaksi toimittajaa

kello?!

Japyh.com on erottanut yllättäen tänään nettisivustonsa päätoimintajansa Jessican ja toimittaja Aiskun.
Nettisivusto Japyh.com on erottanut yllättäen tänään nettisivustonsa päätoimittajan Jessican sekä toimittajan Aiskun kaikista tehtävistä. Kumpikaan heistä ei ollut jättänyt eropyyntöä Japyh.comin erikoisyksikölle tähän päivään mennessä.

Japyh.comin nettisivuston päätoimittajana ollut Jessica toimi niin sanotusti virassa pari vuotta. Toimittaja Aisku toimi nettisivuilla kirjoittamalla muutamia juttuja, mutta ei saanut levitettyä Japyh.comin niin sanottua ilo sanomaa muille ihmisille.

– Eipä ole päätoimittaja tehnyt sivuston kaapauksen eteen mitään, joten meidän mielipiteemme on painu kaappajien mukaan, toteaa yksinkertaisesti Japyh.comin erikoisyksikkö.

Japyh.comin nettisivustojen päätoimittajana toimii väliaikaisesti tammikuun 2020 loppuun asti Japyh.comin erikoisyksikkö. Uudesta päätoimittajasta ei ole vielä mitään tietoa ja vaihtuuko tässä tämän väliajan aikana myös Japyh.comin erikoisyksikkö ennen joulua.

Japyh.com

 Kirjoita kommentti & osallistu keskusteluun!

Ohjeet: Kirjoita kommenttisi tähän. Voit ottaa kantaa, mutta muista hyvät tavat. Kirjoittajat vastaavat itse kommenteistaan. Keskustelu on esimoderoitu eli kommentit luetaan ennen julkaisua.

 Japyh.comin kommentointisäännöt

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.