tiistai 26.03.2019  | Manu, Manne, Immanuel, Immo  PALJON ONNEA!! 
Kategoria: Musiikki

Snoop Dogg Suomeen elokuussa

kello?!

Maailman menestyksekkäimpiin rap-artisteihin lukeutuva Snoop Dogg saapuu Suomeen elokuussa.

Yhdysvaltalainen rap- Snoop Dogg esittää suurimpia hittejään tällä DJ Snoopadelic -keikalla, joka nähdään Helsingin Jäähallissa tiistaina 28. elokuuta.

Suomessa Snoop Dogg on nähty viimeksi Blockfestin (2014) ja Ruisrockin päätähtenä (2012). Hänen edellisestä areenakeikastaan Helsingissä on kulunut jo kymmenen vuotta.

Snoop Doggin tuorein julkaisu on keväällä ilmestynyt Bible of Love, joka oli samalla hänen 16. studioalbuminsa. Snoop Dogg on esiintynyt myös lukuisissa televisiosarjoissa ja elokuvissa uransa aikana.

Hänen levytysuransa alkoi jo vuonna 1993 taitelijanimellä Snoop Doggy Dogg debyyttialbumillaan Doggystyle. Vuonna 1998 ilmestyneen kolmannen albuminsa Da Game Is to Be Sold, Not to Be Told, hän julkaisi nykyisellä nimellä Snoop Doggin nimellään.

Keikkaliput maksavat alkaen 44,90 euroa, ja ne tulevat myyntiin Lippupisteeseen huomenna keskiviikkona 27. kesäkuuta kello 9:00.

Jokkeri

 Kirjoita kommentti & osallistu keskusteluun!

Ohjeet: Kirjoita kommenttisi tähän. Voit ottaa kantaa, mutta muista hyvät tavat. Kirjoittajat vastaavat itse kommenteistaan. Keskustelu on esimoderoitu eli kommentit luetaan ennen julkaisua.

 Japyh.comin kommentointisäännöt

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.