Digi

SMS Audion urheilukuulokkeissa oranssi on uusi musta

Johtava pohjoismainen kulutuselektroniikan tarviketoimittaja, Aurora Group tuo myyntiin väreiltään uudistuneet SMS Audio Sport Collection -kuulokemallit.

SMS Audio On-Ear Wireless Sport, On-Ear Wired Sport, In-Ear Wireless Sport ja In-Ear Wired Sport ovat saatavana välittömästi 214, 159, 139 ja 66,90 euron kuluttajahinnoin. Hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

SMS Audio On-Ear Wireless Sport, On-Ear Wired Sport, In-Ear Wireless Sport ja In-Ear Wired Sport ovat saatavana välittömästi 214, 159, 139 ja 66,90 euron kuluttajahinnoin.

Elokuun upeat auringonlaskut ja pimenevät illat ovat inspiroineet SMS Audiota julkaisemaan kuulokkeita oranssin ja mustan yhdistelmänä. Se on tämän syksyn kuumin väritrendi kuulokkeissa.

Monesti kuulokkeissa on keskitytty vain äänentoistoon ja mukavuuteen. Nämä toki ovatkin kuulokkeiden tärkeimmät ominaisuudet. Entäpä jos samalla voisi vielä näyttää hyvältä ja vielä sellaisilla kuulokkeilla, jotka kestävät myös urheilua ja hikoilua muita paremmin?

On-Ear-50Cent-340x340

Curtis ”50 Cent” Jackson

Musiikista ja elokuvista tunnetun Curtis ”50 Cent” Jacksonin omistama SMS Audio on luonut Sport Collection -malliston yhdessä NBA-tähti Carmelo Anthonyn kanssa. Laadukkaan äänentoiston lisäksi nämä kuulokkeet tarjoavat kestävyyttä, mukavuutta ja tyyliä. SMS Audio Sport Collection näyttää, tuntuu ja kuulostaa hyvältä.

Oranssin ja mustan väriyhdistelmä on saatavana neljään eri kuulokemalliin, joista kaksi on langattomia ja kaksi langallisia malleja. Korvien päälle asetettavia kuppikuulokkeita ovat On-Ear Wireless Sport ja On-Ear Wired Sport. Tulppakuulokkeita puolestaan ovat In-Ear Wireless Sport ja In-Ear Wired Sport. Kaikki mallit ovat kumipäällysteisiä sekä pölyn-, kosteuden- ja säänkestäviä.
Jos video ei näy selaimellasi, nii katso se tästä.

AnaGonda