sunnuntai 21.07.2019  | Johanna, Hanna, Jenni, Jonna, Jenna, Hannele, Hanne, Joanna, Johanna  PALJON ONNEA!! 
Kategoria: Pelinurkka

Shadow of the Tomb Raider ilmestyy tällä viikolla

kello?!

Shadow of the Tomb Raider ilmestyy perjantaina PC:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle.

Legendaarinen toimintaseikkailupeli Shadow of the Tomb Raider ilmestyy 14. syyskuuta PC:lle, PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille. Shadow of the Tomb Raider -toimintaseikkailupeli on tarinallisesti jatkoa vuoden 2013 Tomb Raiderille ja sen jatko-osalle vuoden 2015 Rise of the Tomb Raider. Peli on kolmas ja päättävä osa Lara Croftin taustatarinan kertovissa peleissä.

Koe nuoren Lara Croftin elämän käännekohta. Shadow of the Tomb Raiderissa Laran on selvittävä vaarallisesta viidakosta, kammottavista haudoista ja synkimmistä hetkistään. Mayalainen maailmanloppu on estettävä, ja seikkailun aikana Larasta kouliutuu se haudanryöstäjä, joksi hänen on määrä tulla.

Lara Croftin ääni- ja liikenäyttelijänä toimii brittiläisnäyttelijätär Camilla Luddington. Hänet tunnetaan muun muassa televisiosarjasta Greyn anatomian, jossa hän on näyttelee lääkäri Jo Wilsonia.

Luddington voitti DICE Awards -palkinnon Outstanding Character Performance kategoriassa suorituksestaan Rise of the Tomb Raider -pelissä.

Shadow of the Tomb Raider – Launch Trailer
Jos Youtube-upotus ei näy, voit katsoa sen TÄÄLTÄ.

Jokkeri

 Kirjoita kommentti & osallistu keskusteluun!

Ohjeet: Kirjoita kommenttisi tähän. Voit ottaa kantaa, mutta muista hyvät tavat. Kirjoittajat vastaavat itse kommenteistaan. Keskustelu on esimoderoitu eli kommentit luetaan ennen julkaisua.

 Japyh.comin kommentointisäännöt

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.