sunnuntai 25.08.2019  | Loviisa  PALJON ONNEA!! 
Kategoria: Viihde

Seiska: Matti Nykänen on menehtynyt 55 vuotiaana

kello?!

Mäkihyppylegenda Matti Nykänen on menehtynyt 55 vuotiaana, kertoo Seiska-lehti.
Mäkihypyn nelinkertainen olympiavoittaja Matti Nykänen menehtyi sunnuntain ja maanantain välisenä yönä. Nykänen oli kuollessaan vain 55-vuotias. Hänen lähipiiri vahvistaa Nykäsen menehtymisen Seiska-lehdelle.

Nykänen nousi mäkihyppymaailman huipulle 1982, kun hän voitti Oslon MM-kisoissa maailmanmestaruuden. 1984 hän voitti Sarajevossa olympiakultaa sekä -hopeaa ja vuonna 1988 hän juhli Calgaryssa peräti kolminkertaisena olympiavoittajana.

Maailmanmestaruuksia Nykänen voitti kaikkiaan kuusi kertaa.

Yhteensä Nykänen voitti urallaan viisi olympiamitalia, 14 maailmanmestaruusmitalia (kuusi kultamitalia) ja 13 SM-kultaa. Mäkihypyn maailmancupin hän voitti neljästi ja osakilpailuvoittoja hänellä on peräti 46.

Lisäksi Nykänen tunnettiin laajalti julkisuudessa mm. laulajana.

Nykästä jäi kaipaamaan hänen vaimonsa Pia Nykänen. He avioituivat vuonna 2014. Viisi kertaa naimisissa olleella Nykäsellä on yhteensä kolme lasta. Nykänen kertoi Iltasanomien haastattelussa, ettei saa tavata lapsenlapsiaan. Tämän haastattelun hän antoi IS:lle vain muutama viikko sitten.

Jokkeri

 Kirjoita kommentti & osallistu keskusteluun!

Ohjeet: Kirjoita kommenttisi tähän. Voit ottaa kantaa, mutta muista hyvät tavat. Kirjoittajat vastaavat itse kommenteistaan. Keskustelu on esimoderoitu eli kommentit luetaan ennen julkaisua.

 Japyh.comin kommentointisäännöt

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.