sunnuntai 19.05.2019  | Emilia, Emma, Emmi, Milla, Milja, Milka, Mila, Amalia  PALJON ONNEA!! 
Kategoria: Pelinurkka

Seikkailupeli A Plague Tale: Innocence raottaa tarinansa saloja uudella esittelyvideolla

kello?!

PAN Vision Finlandin jakelema ja Focus Home Interactiven julkaisema A Plague Tale: Innocence -seikkailupeli vie pelaajan synkällekeskiajalle. Nyt tätä ruton valtaamaa pelimaailmaa avarretaan tarinavideolla.
Nuori Amicia-neiti ja hänen pikkuveljensä Hugo yrittävät tehdä kaikkensa selviytyäkseen synkistä ajoista. Musta surma niittää ihmiseloa heinän lailla, rotat riehuvat laumoina kaikkialla ja inkvisitio vainoaa kaikkia syyllisiksi epäilemiään. Samalla satavuotinen sota kiristää tunnelmia ja ajaa ihmisiä epätoivoisin tekoihin laista ja moraalista välittämättä. Miten käy Amician ja Hugon kauheuksien keskellä? Keskellä kuolemaa ja hirvittäviä tapahtumiakin on kuitenkin luonnonkauneutta ja myös hyvätahtoisia ihmisiä.

Katso A Plague Tale: Innocence -tarinavideo alta:
Jos Youtube-upotus ei näy, voit katsoa sen TÄÄLTÄ.

A Plague Tale: Innocence julkaistaan sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että PC-tietokoneille 14. toukokuuta 2019. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Vixi

 Kirjoita kommentti & osallistu keskusteluun!

Ohjeet: Kirjoita kommenttisi tähän. Voit ottaa kantaa, mutta muista hyvät tavat. Kirjoittajat vastaavat itse kommenteistaan. Keskustelu on esimoderoitu eli kommentit luetaan ennen julkaisua.

 Japyh.comin kommentointisäännöt

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.