sunnuntai 27.05.2018  | Ritva  PALJON ONNEA!! 
Kategoria: Jääkiekko

Sebastian Ylönen täydentää Lukon maalivahtitrion

Julkaistu: 18.06.2017 kello 18:01
  159 luettu  Kommentit: 0

Ranskalaismaalivahti Sebastian Ylönen antoi viikon verran näyttöjä Rauman Lukon jäätreeneissä. Niiden kautta hän ansaitsi sopimuksen Raumalle.

Ranskalaismaalivahti Sebastian Ylönen, 25, ja Rauman Lukko ovat solmineet ensi kauden kattavan pelaajasopimuksen. Hän pääsee torjumaan kiekkoja isänsä Petri Ylösen kotimaansa.

Rauman Lukko lähtee syksyllä alkavaan kauteen kolmella maalivahdilla. Joukkueen maalivahtirintamaan kuuluvat Ylösen lisäksi entuudesta Kaapo Kähkönen ja Lassi Lehtinen. Ylönen ja Lehtinen vuorottelevat Lukon ja Mestis-seura KeuPan välillä. Ylönen on Ranskan maajoukkuemaalivahti, mutta hän on valmis torjumaan kiekkoja Keuruulla.

– Meillä on ykkösvahti jolle annetaan työrauhaa. Ei haettu sen tyyppistä haastajaa, vaikka tämä on huippu-urheilua, kommentoi Lukon päävalmentaja Pekka Virta seuran verkkosivuilla.

Jokkeri

Avainsanat: , , , , Kirjoita kommentti & osallistu keskusteluun!

Ohjeet: Kirjoita kommenttisi tähän. Voit ottaa kantaa, mutta muista hyvät tavat. Kirjoittajat vastaavat itse kommenteistaan. Keskustelu on esimoderoitu eli kommentit luetaan ennen julkaisua.

 Japyh.comin kommentointisäännöt

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.