Digi

Seagate tuo myyntiin maailman ohuimman ulkoisen kahden teratavun kiintolevyn – katso video

Seagate Technology tuo myyntiin vain 9,6 millimetriä ohuen ulkoisen kiintolevyn, jonka 135 gramman keveyskään ei paljon taskussa paina.
Jos Youtube-upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.
Seagate Backup Plus Ultra Slim tarjoaa helposti liikutettavaa tallennustilaa ennennäkemättöman pienessä ja kevyessä muodossa. Ulkoinen kiintolevy on luotettava, nopea ja helposti mukana kuljetettava tietovarasto, jonka tallennuskapasiteetti ei heti lopu kesken. Kahden teratavun kiintolevyyn mahtuu jopa puoli miljoonaa musiikkikappaletta, 320 000 korkealaatuista valokuvaa tai peräti 240 tuntia teräväpiirtoista videota. Taskuun sopivalla kiintolevyllä on helppo suojata ja jakaa koko digitaalinen elämä.

Seagate Backup Plus Ultra Slim -kiintolevy tulee saataville kesäkuussa yhden ja kahden teratavun kapasiteeteilla 109 ja 149 euron kuluttajahinnoilla.

Seagate Backup Plus Ultra Slim -kiintolevy tulee saataville kesäkuussa yhden ja kahden teratavun kapasiteeteilla 109 ja 149 euron kuluttajahinnoilla.

Nopea usb 3.0 -liitännällä varustettu ulkoinen kiintolevy perustuu Seagaten uusimpaan 2,5 tuuman kiintolevytekniikkaan. Siksi se on jopa 50 prosenttia muita markkinoilla olevia kahden teratavun kiintolevyjä ohuempi. Se on saatavana väriltään kultaisena ja platinana.

Kiintolevyn mukana toimitetaan helppokäyttöiset apuohjelmat pilvitallennusta, mediahallintaa ja varmuuskopiointia varten. Mukana on myös 200 gigatavun Microsoft OneDrive -pilvitallennustila kahdeksi vuodeksi veloituksettomaan käyttöön. Sen avulla on helppo jakaa tiedostoja internetin yli esimerkiksi älypuhelimeen.

Jokkeri