Digi

Seagate toi myyntiin kymmenen teratavun BarraCuda-kiintolevyn

Maailman johtava tallennusratkaisujen toimittaja, Seagate Technology toi myyntiin markkinoiden vaikuttavimman kymmenen teratavun BarraCuda-kiintolevyn.
Jos Youtube-upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.
Seagate Barracuda -kiintolevymallisto on luotu vaativaan käyttöön. Nopean ja tehokkaan toimivuuden lisäksi keskeisessä osassa on edullinen tallennustila, joka ei lopu kesken. Niin työ- kuin harrastuskäytössäkin tallennustilaa vaaditaan runsaasti, kun on tarpeellista säilöä esimerkiksi korkean tarkkuuden videotiedostoja ja valokuvia.

Seagate BarraCuda Pro on kymmenen teratavun tallennustilalla varustettu huipputehokas 3,5 tuuman sisäinen kiintolevy. Siinä yhdistyvät saumattomasti tehokas 7 200 kierroksen pyörimisnopeus ja maltillinen virrankulutus. Laadun puolesta puhuu myös viiden vuoden takuuaika.

BarraCuda Pro hyödyntää välimuistia tehostavaa MTC-teknologiaa, jonka ansiosta tallennustilan käyttö on entistä nopeampaa.

Barracuda Pro on saatavana kymmenen teratavun kapasiteetin lisäksi kuuden ja kahdeksan teratavun tallennustilalla.

BarraCuda Pron lisäksi Seagaten Barracuda-mallistoon kuuluvat 2,5 ja 3,5 tuuman kiintolevyt yhden, kahden ja neljän teratavun kapasiteeteilla.

Seagate BarraCuda Pro 10 TB on saatavana välittömästi 629 euron kuluttajahintaan.

Seagate BarraCuda Pro 10 TB on saatavana välittömästi 629 euron kuluttajahintaan.

Jokkeri