Viihde

Saturday Night Livessa yllätysnimiä – tässä ovat vakiotähdet!

MTV3:n kevään jättiuutuus on legendaarisen Saturday Night Liven suomiversio, joka näkee päivänvalon keväällä 2016.
snl-suomi-thumb
MTV3-kanavalla päästään keväällä 2016 nauttimaan maailmanluokan viihteestä, kun sketsiohjelmien kuningas, maailmalla yli 40 vuotta menestystä niittänyt ja supertähtiä luonut megashow Saturday Night Live rantautuu Suomeen kotimaisena versiona.

Saturday Night Liven vakiokaartin muodostavat keväällä 2016 Aku Hirviniemi, Jussi Vatanen, Pamela Tola ja Kalle Lamberg. SNL -isäntinä tullaan näkemään mm. Chisu, Renny Harlin ja Jenni Vartiainen.

Ajankohtaisiin tapahtumiin perustuvan sketsiohjelman ohjaa Jaakko Saariluoma, ja sen käsikirjoittajat ovat näyttelijä, stand up -koomikko Pirjo Heikkilä, stand up -koomikko, André Wickström, näyttelijä Niina Lahtinen ja kolumnistinakin tutuksi tullut Jyrki Lehtola.

Saturday Night Live, lyhennettynä SNL, on yksi kaikkien aikojen tunnetuimpia komediasarjoja. Amerikassa 30 vuotta pyörinyt sarja lähetettiin ensimmäisen kerran 11. lokakuuta 1975.

Amerikalaisessa SNL-ohjelmassa ovat vierailleet mm. John BelushiBill Murray, Robert Downey Jr. , Jane Curtin, Mike Myers ja Eddie Murphy.

Juttua muokattu 11:53: Lisätty tiedot käsikirjoittajista ja ohjaajasta.

AnaGonda