Urheilu

Samu Pitkänen jatkaa Jokipojissa, lisäksi neljä sopimusta pakistoon

Toukokuun puoliväli on tuonut taas lisää uutisia kerrottavaksi. Viiden uuden pelaajasopimuksen ohella joukkue on vahvistanut myös viisi harjoitusottelua tulevan kauden alle.
jokipojat_mestis-thumb
Viime kauden kapteeninsa Samu Pitkäsen kanssa Jokipojat solmi kahden vuoden sopimuksen. Samu on tärkeä palanen tulevaa joukkuetta niin kentällä kuin pukuhuoneen puolella. Joensuulaiskasvatti on aikaisempina vuosina pelannut Mestistä tutussa ärjypaidassa, mutta muutaman vuoden kierros Turussa ja Kajaanissa piti miehen poissa kasvattajaseuran edustusasusta. Viime kaudella Samu palasi edustamaan Jokipoikia ja tekikin sen komeasti johdattaen kapteenina joukkueen Suomi-sarjan mestaruuteen ja samalla takaisin Mestikseen. Samu on erittäin luotettava ja monipuolinen pelaaja, joka pystyy ratkaisemaan pelejä hyökkäyspäässä ja omaa myös hyvät puolustustaidot. Lisäksi Samu on äärimmäisen kova urheilija, joka on fyysisesti huippukunnossa ja antaa tärkeän esimerkin nuorelle joukkueelle, mitä on olla ammattimainen urheilija.

Jokipoikien pakisto vahvistuu

Jokipojat on vahvistanut myös alakertaansa tekemällä yksivuotiset sopimukset neljän jo ennestään tutun puolustajan kanssa. Jokipojat vahvistuu tulevalla kaudella Jari Lievosella, Jere Niemelällä, Joel Olkkosella ja Jussi Lyytisellä.
Lievonen ja Niemelä ovat Jokipoikien omia kasvatteja. Lievonen on jo ehtinyt pelata Mestistä kasvattajaseurassaan. Olkkonen on Jää-Ahmojen kasvatti, jolla on junioripuolelta vain divisioona- ja Mestiskokemusta. Olkkonen on hiomaton timantti, joka varsinkin uskomattoman sulavalla liu´ullaan ihastutti Mehtimäen yleisöä. Lyytinen on Kuopion KalPan kasvatti.

Harjoitusotteluiden aikataulut

Jokipojat on varmistanut osaltaan syksylle myös viisi harjoituspeliä. Näistä kolme pelataan kotona LVI-Myller Areenalla, ja kaksi vieraskaukalossa. Harjoituspelien aikataulut ovat seuraavat:
Pe 21.08. Jokipojat – SKA Karelia (RUS), klo 18:30
Ke 26.08. Jokipojat – Hokki, klo 18:30
Pe 28.08. Hokki – Jokipojat, klo 18:30
Ke 02.09. Jokipojat – SaPKo, klo 18:30
Ke 09.09. SaPKo – Jokipojat, klo 18:30

AnaGonda