tiistai 19.03.2019  | Suomen lippu Juuso, Josefiina, Jooseppi, Joosef, Joose  PALJON ONNEA!! 
Kategoria: Jääkiekko

Sami Ryhänen Porvoon Huntersin päävalmentajaksi

kello?!

Porvoon Hunters on nimittänyt Sami Ryhäsen seuran uudeksi päävalmentajaksi. Ryhäsen sopimus on 1+1 vuotinen.
37-vuotias Sami Ryhänen on solminut 1+1 vuotisen päävalmentajasopimuksen Porvoon Huntersin kanssa. Ryhänen toimi Huntersissa kaksi edellistä kautta kakkosvalmentaja.

– Olemme olleet tyytyväisiä valmennuskaksikon toimintaan ja voimme nyt lähteä rakentamaan tulevaa kautta seuralle ja pelaajille tutun valmentajan vetämänä. Sami on jo tälläkin kaudella saanut paljon vastuuta valmennuksessa ja mielestämme on hieno asia, että hän on valmis ottamaan seuraavan askeleen valmennusurallaan täällä Porvoossa, kommentoi Huntersin puheenjohtaja Markku Välimäki.

Ryhäsellä on takanaan mittava pelaajaura, sillä hän kiekkoili Liigassa 165 Rauman Lukon, SaiPan, Bluesin ja Tapparan riveissä. Hän myös kiekkoili ulkomailla Euroopan eri sarjoissa.

– Olen todella tyytyväinen, että seuralta löytyi luottoa tekemiseeni. Innolla lähdetään rakentamaan ensi kauden joukkuetta. Iso kiitos Tero Määtälle, meillä oli hyvä työnjako ja sain päättää monista valmennuskuvioista hänen rinnallaan, kommentoi ilosena Ryhänen.

Kuva: porvoonhunters.fi

Jokkeri

 Kirjoita kommentti & osallistu keskusteluun!

Ohjeet: Kirjoita kommenttisi tähän. Voit ottaa kantaa, mutta muista hyvät tavat. Kirjoittajat vastaavat itse kommenteistaan. Keskustelu on esimoderoitu eli kommentit luetaan ennen julkaisua.

 Japyh.comin kommentointisäännöt

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.