Urheilu

SaiPalle kova menetys – Patrick Davisin sopimus purettu

Liigajoukkue SaiPan hyökkääjä Patrick Davisin sopimus kaudesta 2016-2017 on purettu.
40278110-davis-patrick.png.600x750_q85_box-100,44,750,85629-vuotiaan yhdysvaltalaishyökkääjä Patrick Davis kertoo, että vamma on vaivannut häntä kaksi vuotta ja tilanne on muuttunut ratkaisevalla tavalla, eikä sopimuksen purkamiselle ollut vaihtoehtoja.

− Loukkaannuin pari vuotta sitten ja se on vaivannut minua siitä lähtien. Nyt tilanne on muuttunut huonompaan suuntaan. Olen puhunut asiasta monen lääkärin kanssa ja leikkaus olisi ainoa mahdollisuus parantaa tilannetta, mutta en halua enää enempää leikkauksia tämän vamman takia. Tästä syystä en pelaa ensi kaudella jääkiekkoa ja otan nyt aikaa itselleni miettiäkseni mitä tulevaisuudessa tulen tekemään, Davis kertoi.

− En tiedä päättyykö kiekkourani tähän varmasti, mutta ensi kauden osalta ei ole mitään tehtävissä. Haluan välittää pahoitteluni faneille ja SaiPan organisaatiolle. Odotin todella innoissani paluuta Lappeenrantaan, mutta nyt minun on tehtävä ratkaisuja, jotka ovat terveyteni kannalta oikeita.

Davis pelasi kaikkiaan kolmen kauden ajan SaiPassa, KalPassa ja Kärpissä. Hän voitti Suomen mestaruuden kaudella 2014-15. Hän on myös esiintynyt urallaan yhdeksässä NHL-ottelussa.

Kuva: Liiga.fi

Jokkeri