Urheilu

SaiPa vahvistuu hyökkääjä Kim Strömbergillä

SaiPa on solminut kauden 2015-2016 kattavan sopimuksen hyökkääjä Kim Strömbergin kanssa.
saipa_liiga-thumbs
27-vuotias Kim Strömberg on pelannut edelliset kolme kautta Itävallan pääsarjassa. Strömberg on Jokereiden kasvatti, joka on pelannut urallaan Liigassa 244 ottelua tehopistein 26+46. Tehokkaimmalla kaudellaan 2008-2009 hän kirjautti Tapparan paidassa 56 ottelussa tehopisteet 12+13=25.

Strömberg edusti Itävallassa kolmen vuoden aikana Orli Znojmoa, HC Bolzanoa ja Klagenfurter AC:ta. Strömbergin paras kausi oli ensimmäinen kausi, jolloin syntyi 19+20 pistettä.

– Kolme vuotta meni Itävallassa ja varmastikin parempana pelaajana tulen takaisin. Syy paluuseen on SaiPan tarjous. Tämä on loistava mahdollisuus ponnistaa takaisin liigakartalle ja olen erittäin otettu SaiPan kiinnostuksesta, Strömberg kertoo.

Hyökkääjä odottaa itseltään erityisesti tehopisteitä ja isoa roolia.

– Minulla on kuitenkin hyvä liigakausia alla ja kun hyvään rooliin pääsee, niin edellytyksiä pisteiden tekemiseen on. Lähden hakemaan paikkaa kärkiketjuista ja tekemään tulosta. Se on selvä tavoite, Strömberg kertoo suunnitelmistaan.

Kim Strömberg on valittu myös Suomen rullakiekon MM-kotikisoihin nimettyyn joukkueeseen. Joukkueeseen on valittu myös SaiPan puolustaja Lasse Lappalainen. Rullakiekon MM-kisat pelataan Tampereella 5-11.7.

AnaGonda