Urheilu

SaiPa solmi kaksi jatkosopimusta

Lappeenrannan SaiPa on solminut jatkosopimuksia Matti Järvisen ja Sami Venäläisen kanssa.

saipa-logo-250SaiPa on solminut jatkosopimukset kahden hyökkääjän kanssa. Matti Järvinen, 25, jatkaa keltamustissa kaksi seuraavaa kautta kevääseen 2017. Sami Venäläisen, 33, kanssa on solmittu ensi kauden kattavasta sopimuksesta.

Järvinen on tehnyt tällä kaudella vakuuttavan läpimurron Liigaan. Järvinen on pelannut sentterinä ja laiturina 51 ottelua ja on kirjannut tehopisteet 9+17=26.

SaiPalla ja Järvisellä ensi kauteen optio, joka käytettiin ja lisäksi neuvotteluissa solmittiin kaudelle 2016-17 kattava sopimus.

Kolmoskentän laiturin paikan napannut Sami Venäläinen jatkaa keltamustissa ensi kaudenkin. Venäläinen on SaiPan kokenein pelaaja liigapelien määrällä mitattuna. Hän on pelannut Liigassa 764 ottelua, joista 97 SaiPan paidassa. Venäläinen on kuluvalla kaudella 52 ottelussa tehtaillut 4+8=12 tehopisteet.

– Olen viihtynyt täällä hyvin. Meillä on hyvä joukkue ja hyvä meininki, ne ovat isoja asioita minulle. Kaiken kaikkiaan seurassa tehdään paljon oikeita asioita ja se vaikuttaa paljon näihin päätöksiin, Venäläinen kommentoi SaiPan kotisivustolla.

AnaGonda