torstai 20.06.2019  | Into  PALJON ONNEA!! 
Kategoria: Urheilu

Ryan Glenn palaa Liigaan

kello?!

JYP on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen kanadalaispuolustaja Ryan Glennin kanssa.

Kanadalaispuolustaja Ryan Glenn JYP paitaan. (Kuva: Jypliiga.fi)
Kanadalaispuolustaja Ryan Glenn, 35, palaa Liigaan. Kaudella 2014-15 Oulun Kärppiä ja kausi päättyi Suomen mestaruuteen. Glenn pelasi alkukauden Tshekeissä Sparta Prahan riveissä.

Kaikkiaan Glenn on pelannut aiemmin Liigassa yhteensä 4,5 kautta. Glenn on pelannut Suomessa tähän mennessä parhaan kautensa SaiPassa 2013-2014, jolloin hän keräsi runkosarjassa tehopisteet 9+21.

– Ryan Glenn on pelaaja, joka on näyttänyt osaamisensa Suomen Liigassa. Hän on kokenut ja monipuolinen pelaaja, joka taitaa puolustamisen, hyökkäämisen ja myös fyysisen pelin, JYPin päävalmentaja Marko Virtanen kertoo seuran verkkosivuilla.

Sopimus on tehty tänään ja Glenn koitetaan saada Jyväskylään mahdollisimman pian. JYP kohtaa seuraavaksi viikonlopun tuplaottelussa Vaasan Sportin ensin perjantaina Jyväskylässä ja lauantaina Vaasassa. Tiistaina Synergia-areenalle JYP saa vastustajakseen sarjaa johtavan Oulun Kärpät.

Kuva: Jypliiga.fi

AnaGonda

 Kirjoita kommentti & osallistu keskusteluun!

Ohjeet: Kirjoita kommenttisi tähän. Voit ottaa kantaa, mutta muista hyvät tavat. Kirjoittajat vastaavat itse kommenteistaan. Keskustelu on esimoderoitu eli kommentit luetaan ennen julkaisua.

 Japyh.comin kommentointisäännöt

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.