Urheilu

Ruotsin suurseurojen suositut olut- ja punaviinilasit ensimmäisenä Suomessa KalPalle!

Tukholmassa käsityönä personoitavat lasit tyylikkäissä ja pehmustetuissa laatikoissa ovat suosittuja tuotteita ruotsalaisilla jääkiekon ja jalkapallon suurseuroilla. Nyt KalPa tuo nämä lasit Suomeen ensimmäisenä, omien kannattajiensa saataville!

Näissä tuotteissa on tyyliä! Täysin uutta lahjaideaa kovalle KalPa-kannattajalle syntymäpäiväksi, jouluksi tai isänpäiväksi? Tai liikelahjaksi yritykselle?

Olutlasi KalPa Kuopio Savon ylpeys

Olutlasi KalPa Kuopio Savon ylpeys, 2-pack sisältää kaksi 50 cl vetoista ja 20 cm korkeaa olutlasia sekä pehmustetun laatikon laseille. Laseissa on molemmilla puolilla käsin kaiverrettu KalPa Kuopio Savon ylpeys -logo ja laatikon ulko- sekä sisäpuolella on käsin personoitu KalPa-logo. Lasit ovat konepesun kestäviä. Hinta 45 euroa.
Olutlasi_KalPa_Kuopio_Savon_ylpeys_2_pack

Punaviinilasi KalPa Kuopio Savon ylpeys

Punaviinilasi KalPa Kuopio Savon ylpeys, 3-pack sisältää kolme 45 cl vetoista ja 21,5 cm korkeaa punaviinilasia sekä pehmustetun laatikon laseille. Laseissa on molemmilla puolilla käsin kaiverrettu KalPa Kuopio Savon ylpeys -logo ja laatikon ulko- sekä sisäpuolella on käsin personoitu KalPa-logo. Lasit ovat konepesun kestäviä. Hinta 59 euroa.
Punaviinilasi_KalPa_Kuopio_Savon_ylpeys_3_pack

AnaGonda