Ruoka ja reseptit

Kouvolan Lakritsi avaa tehtaanmyymälän ensi tiistaina

Kouvolan Lakritsi avaa ensi viikon tiistaina 15. marraskuuta uuden lakritsitehtaan yhteyteen tehtaanmyymälän.Kouvolan Lakritsin tehtaanmyymälä avaa ovensa uuden lakritsitehtaan yhteyteen Kouvolan keskustaan ensi tiistaina 15. marraskuuta. Avajaisviikkoa vietetään tiistaista lauantaihin 15.–19.11. Entisen kauppaoppilaitoksen tiloissa sijaitseva Kouvolan Lakritsin tehtaanmyymälä aukeaa tiistaina klo 9:30.

Avajaisviikon aikana luvassa on uunituoreen lakritsin lisäksi maistiaisia ja tarjouksia. Perjantaina Kouvolan Lakritsin toimitusjohtaja Timo Nisula suorittaa lisäksi nauhan leikkauksen klo 9:30. Tämän jälkeen tarjoillaan kakkukahvit 300 ensimmäiselle.

– Tässä se nyt vihdoin olisi. Tehtaanmyymälää on toivottu asiakkaiden ja meidän puolesta jo vuosia. Uuden tehtaan myötä tähän oli vihdoin mahdollisuus, iloitsee Nisula.

Tehtaanmyymälän valikoimassa on erilaisia lakritsi- ja marmeladituotteita sekä muita oheistuotteita paidasta kangaskassiin. Valttikortteina ovat tuoreus sekä erikoiserät.

– Tämän tuoreemmaksi ei lakritsi enää muutu. Osa tuotteista on lisäksi sellaisia, että niitä ei mistään muualta saa ostettua. Valikoimassa on myös yhteistyökumppaneiden kanssa toteutettuja tuotteita sekä varta vasten lahjaksi suunniteltuja tuotteita. Tehtaanmyymälä kannattaakin pitää jouluna mielessä, sanoo Nisula.

Valikoimasta löytyy esimerkiksi kouvolalaisen koruvalmistaja Littlebit Designin kanssa yhteistyössä suunniteltuja koruja sekä kotimaisen Forsman Tee -teetalon kanssa tehtyä lakritsiteetä. Tehtaanmyymälän viereen katutasoon avautuu lisäksi lounasravintola Ruokala 57. Ravintolaa voi vuokrata myös tapahtuma- ja kokouskäyttöön.

– Ruokala 57 on saanut nimensä tehtaan osoitteesta sekä rakennuksen historiasta kouluna. Lounas on katettuna arkisin klo 11–14, minkä lisäksi meiltä saa pientä suolaista ja makeaa tehtaanmyymälän aukioloaikojen puitteissa, kertoo Ruokala 57:n ravintoloitsija Juho Rouhiainen.

Uuden lakritsitehtaan toiminta on tarkoitus käynnistää vielä marraskuun aikana lakritsipuristimen ja pakkauskoneen saapuessa. Myöhemmin tehtaan toimintaan pääsee tutustumaan ohjattujen kierrosten muodossa.

Kouvolan Lakritsin tehtaanmyymälän aukioloajat:
TI-PE 9:30-16:30
LA 9:00-13:00
SU-MA suljettu

Tehtaanmyymälän osoite: Salpausselänkatu 57, 45100 Kouvola

Ari Nikke