Urheilu

Runkosarjan kotiottelut huipentuvat tänään jännitysnäytelmään KalPa-Lukko! Katso KalPan kokoonpano

Runkosarjan kotiottelut huipentuvat tänään arvoisellaan tavalla – jännittävään otteluun, jossa on suuret panokset! KalPa tarvitsee tänään jos milloin runsaslukuisen kotiyleisön tuen taistellessaan tärkeästä kotivoitosta!

KalPan_logoNäin suurten panosten jännitysnäytelmää on harvoin tarjolla, joten sulje telkkari ja saavu Data Group Areenalle kannustamaan KalPaa Puolesta Savonmaan! Kolmen pisteen voitolla olemme suuren askeleen lähempänä suoraa paikkaa neljännesfinaaleissa.

Kun runkosarjaa on pelaamatta enää kaksi ottelua, KalPa on sijalla kuusi pistein 94. SaiPa on sijalla seitsemän tasapisteissä KalPan kanssa ja HIFKillä on 90 pistettä. Mikäli joukkueet päätyvät tasapisteisiin, tästä kolmikosta korkeimmalla tulee olemaan KalPa, koska sillä on eniten kolmen pisteen voittoja. Lisämielenkiintoa tilanteeseen tuo se, että SaiPa ja HIFK kohtaavat toisensa tiistaina.

KALPAN KOKOONPANO ILLAN LUKKO-OTTELUUN

Janne Keränen – Arttu Ilomäki – Jukka Voutilainen
Veli-Matti Vittasmäki – Joonas Lyytinen

Michael Birner – Mikael Ruohomaa – Tomas Kubalik
Tero Konttinen – Mikko Jokela

Miika Tammela – Saku Kinnunen – Kasperi Kapanen
Miika Koivisto – Juuso Riikola

Sami Mutanen – Joona Harjama – Jyri Junnila
Mikael Seppälä

Andy Chiodo
(Samu Perhonen)

Lipun ostaminen

Liput tähän jännitysnäytelmään istumaan alkaen 16 euroa ja seisomaan alkaen 5 euroa. Hanki liput näppärästi suoraan Lippupalvelusta täältä tai ennakkomyyntipisteiltä. Suosittelemme hankkimaan liput ennakkoon, sillä pelipäivinä oville kertyy jonoja.

► TARJOUS! Istumapaikka KalPan hyökkäyspäätyyn + suosittu Puolesta Savonmaan t-paita = 29 € (ovh. 40 €). Lue lisää täältä.

► TARJOUS! Istumapaikka KalPan hyökkäyspäätyyn + lippu tiistain 10.3. Puijon kisoihin = 32 € (ovh. 43,50 €). Lue lisää täältä.

Data Group Areena: KalPa – Lukko ma 9.3. klo 18.30.
Otteluisäntä: Fressi.

Japyh.com