Jääkiekko

Roni Viirlas siirtyy Pohjois-Karjalaan

Joensuun Jokipojat on solminut yksivuotisen sopimuksen puolustaja Roni Viirlaksen kanssa.

Puolustaja Roni Viirlas siirtyy Jokipoikiin 2017-18 ajaksi.

24-vuotias puolustaja Roni Viirlas siirtyy Kajaanin Hokista yksivuotisella sopimuksella Joensuun Jokipoikien riveihin. Viirlas kiekkoili kaksi edellistä kautta Kajaanissa. Ensimmäisenä kaudella Viirlas nappasi Hokin riveissä Mestishopeaa ja päättynyt kausi päättyi Hokin osalta puolestaan karsintasarjaan. Viirlas kiekkoili Hokin riveissä kaikkiaan 123 Mestisottelua tehtailen 5+11=16 tehopistettä.+

HC TPS:n kasvaltilta Viirakselta löytyy myös Liigaotteluita Rauman Lukon riveistä 24 runkosarja- ja 14 pudotuspeliottelun verran. Viirlas on fyysinen puolustaja, joka hoitaa maalinedustapelaamisen sekä alakerran varjelun jämäkästi. Hän on nuori ja urallaan eteenpäin tavoitteleva pelaaja, jollaisia Jokipojat on ensi kaudeksi joukkueeseen etsinytkin.

– Joensuusta ei ole muuta kokemusta kuin vieraspelireissuilta. Ainakin niissä on huomannut, että tunnelma on ihan Mestiksen kärkipäätä. Porukkaa ja meteliä riittää, mikä on hieno asia. Oma terveystilanne on nyt hyvä ja fiilis korkealla. Toiveissa on, että ensi vuonna pelaan urani parhaan kauden, tuumii Viirlas Jokipoikien tiedotteessa.

Viirlaksen sopimus ei sisällä liiga- eikä ulkomaan pykälää. Hänen sopimuksensa myötä Jokipojilla on kasassa tulevalle kaudelle 22 pelaajasopimusta. Jokipojat etsii vieläkärkikenttiin yhtä laitahyökkääjää sekä yhtä puolustajaa.

Maalivahti Juho Ratilainen Helsingin Jokereihin

Maalivahti Juho Ratilainen, 19, siirtyy Helsingin Jokereihin yksivuotisella sopimuksella, joka sisältää option seuraavasta kaudesta. Ratilainen pelasi joensuulaisseurassa runkosarjassa 18 ottelua ja esiintyi myös seuran A-nuorissa.

Kuva: Hokki.fi

Jokkeri