Urheilu

RoKille vahvistuksia hyökkäykseen ja puolustukseen

RoKi on kirjoittanut tulevan kauden mittaiset sopimukset hyökkääjä Juhani Tammisen ja puolustaja Marco Zorecin kanssa.
roki_mestis-thumb
Hämeenlinnasta lähtöisin oleva Juhani Tamminen (190cm, 88kg) on dominoinut viimeiset neljä kautta Suomi-sarjaa Forssan Palloseuran riveissä, jossa 146 ottelussa on syntynyt tehot 75+123=198. Viime kaudella Tamminen oli koko Suomi-sarjan pistepörssin viides tehoilla 19+33=52. 25-vuotiaalla hyökkääjällä ei ole aiempaa kokemusta Mestiksestä, mutta ”Tamilla” on ehdottomasti potentiaalia kuulua sarjan kärkihyökkääjiin.

Marco Zorec puolestaan siirtyy RoKiin kotimaastaan Itävallasta, jossa isokokoinen (194cm, 97kg) puolustaja on pelannut koko uransa. Zorec on pelannut sekä Itävallan korkeimmalta että toiseksi korkeimmalta sarjatasolta ja tililtä löytyy myös nuorten MM-kisat vuodelta 2010. Zorecin sopimus sisältää koeajan elokuun loppuun.

”Tamminen on ollut vuosia Suomi-sarjan kärkihyökkääjiä ja hänellä on potentiaalia olla sitä myös Mestiksessä. Zorec haluaa seuraavan askeleen urallaan ja näkee Mestiksen hyvänä sarjana kehittyä. Uskon hän tulee olemaan tärkeä osa meidän puolustusta”, toteaa RoKin manageri Jani Mikkola.

RoKilla on tällä hetkellä sopimus yhden maalivahdin, neljän puolustajan ja seitsemän hyökkääjän kanssa.

AnaGonda