Urheilu

RoKille paluumuuttaja ja kaksi jatkosopimusta

RoKi on solminut tulevan pelikauden mittaisen sopimuksen entisen kapteeninsa Henri Joki-Erkkilän kanssa. RoKi on solminut myös kaksi jatkosopimusta.
roki_mestis-thumb
Henri Joki-Erkkilä pelasi edellisen kauden ammattilaisena Reimsissä Ranskan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla. Ennen ulkomaille lähtöä ”Ööveri” edusti RoKia yhteensä 6 kauden aikana ja esiintyi sinisessä paidassa myös Mestiksessä kaudella 2009-10. Hyökkäävä puolustaja oli Ranskassa isossa roolissa ja odottaa hyvillä mielin tulevaa kautta tutussa joukkueessa, mutta uudella sarjatasolla.

– Mukava palata RoKiin vuoden tauon jälkeen. Ranskan reissu oli antoisa ja olen omasta mielestäni parempi pelaaja nyt kuin lähtiessä, sillä pääsin käyttämään siellä kaiken energian jääkiekkoon. Paljon töitä on edessä, mutta lähdetään ehdottomasti näyttämään, että RoKi kuuluu Mestikseen, kommentoi Joki-Erkkilä.

Jatkosopimuksen ovat kirjoittaneet myös puolustaja Mikko Männistö ja hyökkääjä Harri Pälve. Männistö on ollut kahden viime kauden aikana yksi RoKin tehokkaimmista puolustajista. Viime kaudella Männistö teki 36 Suomi-Sarjan ottelussa tehot 7+26=33. Isokokoinen rightilta ampuva Pälve puolestaan omaa kokemusta Mestiksestä Kiekko-Laserin ja Kajaanin Hokin riveistä 20 ottelun verran. Suomi-Sarjassa Pälve tehtaili pisteet 13+14=27 36 ottelussa ja mieheltä odotetaan tehoja hyökkäyspäässä myös tulevalla kaudella. Molempien, sekä Männistön että Pälveen, sopimukset sisältävät tryout –jakson elokuun loppuun asti.

AnaGonda