torstai 20.06.2019  | Into  PALJON ONNEA!! 
Kategoria: Musiikki

Ressu Redford ja Pyhimys – yhteissinkku Viimeinen päivä julki

kello?!

Ressu Redford julkaisi tänään perjantaina uuden singlen nimeltä Viimeinen päivä.
Tänään perjantaina 12. huhtikuuta Ressu Redford julkaisi uuden singlen Viimeinen päivä. Biisillä vierailee räppäri Pyhimys.

Ressu Redfordin ja Pyhimyksen yhteistyö käynnistyi jo vuonna 2015, kun Ressu vieraili Teflon Brothersin Hubba Bubba-kappaleella. Jatko yhteistyölle tuntui molemmille artisteille luontevalta ratkaisulta.

Viimeinen päivä -biisissä käsitellään nimen mukaisesti elämän rajallisuutta. Yhtä aikaa pohditaan, mitä elämän aikana on saatu aikaan.

Kyseessä on rakkauslaulu, jonka kertosäe tempaa mukaansa. Samalla kappale tarjoilee oivalluksia. Kaikki palaa siihen, mikä elämässä todella on kaikkein merkityksellisintä:

– Parasta, mitä mä sain aikaan, mä sain olla hetken sun kaa, toteaa Ressu Redford.

Ressun mielessä on pysynyt kirkkaasti se hetki, kun hän kuuli Viimeinen päivä-singlen demon omalla biisileirillään ensimmäistä kertaa.

– Itkin, kun kuulin kappaleen ensimmäisen kerran. Mun täytyi alkaa laulamaan demoa, mutta onnistuin laulamaan vain yhden kertosäkeen vahvan liikutustilan vuoksi. Niin ei käy usein. Silloin tiesin, että tässä saattaa olla iso biisi käsillä. Olen saanut tehdä musiikkia ihan mahtavien tyyppien kanssa ja kaiken huipuksi Pyhimys toi omalla tekstillään biisille lisää syvyyttä. Se nousi kirjaimellisesti seuraavalle tasolle, kommentoi Ressu.

Kuuntele Viimeinen päivä Spotifyssa alta:

Jos Spotify-upotus ei näy, voit katsoa sen TÄÄLTÄ.

Kuuntele Viimeinen päivä Youtubessa alta:
Jos Youtube-upotus ei näy, voit katsoa sen TÄÄLTÄ.

Jokkeri

 Kirjoita kommentti & osallistu keskusteluun!

Ohjeet: Kirjoita kommenttisi tähän. Voit ottaa kantaa, mutta muista hyvät tavat. Kirjoittajat vastaavat itse kommenteistaan. Keskustelu on esimoderoitu eli kommentit luetaan ennen julkaisua.

 Japyh.comin kommentointisäännöt

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.