Pelinurkka

Resident Evil 7 Biohazardistä tv-mainos julki

Resident Evil 7 Biohazard-pelistä on julkaistu ensimmäinen tv-mainos ja demoversio Xbox Onelle.
Jos Youtube-upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.
Capcom on julkistanut selkäpiitä karmivan ja intensiivistä kauhua herättävän esittelyvideon Resident Evil 7 Biohazard -pelistä. Resident Evil 7 Biohazard -pelin kauhujen kartanoa ja ihmishirviöitä esittelevä video antaa myös vihiä jostain paljon suuremmasta kauhusta, joka lymyilee viattomalta vaikuttavan maaseutumiljöön suojissa. Ensimmäisen persoonan kuvakulmasta nähty kauhukokemus onkin takuuvarma pelon aiheuttaja.

Xbox One -pelikonsolilla pääsee kokeilemaan demoversiota Resident Evil 7 Biohazard -kauhupeliä. Aiemmin vain PlayStation 4 -pelikonsolille julkaistu pelidemo on juuri saapunut Xbox One -pelikonsolille ja se saapuu viimein myös PC-tietokoneille 19. joulukuuta.

Resident Evil 7 Biohazard vie suositun pelisarjan entistä hyytävimpiin tunnelmiin. Resident Evil 7 Biohazard uudistaa tutuksi tullutta kaavaa merkittävällä tavalla ja vie selviytymiskauhun uudelle tasolle. Merkittävin sarjan muutos historiassa on kauhun kokeminen ensimmäisen persoonan kuvakulmasta katsoen. Tämä tuo paikalla olemisen tunteen entistä todellisemmaksi. Rohkeimmat pelaajat voivat lisäksi kokea pelin kauhut myös PlayStation VR -virtuaalilaseilla. Nathanin selviytymiskauhukokemus rakentuu entistä enemmän hiiviskelyn, piileskelyn ja ongelmanratkonnan varaan. Taisteluita ei ole kuitenkaan unohdettu ja erilaiset pistoolit, haulikot, räjähteet, liekinheittimet ja jopa moottorisaha ovat käytettävissä taistelussa kammottavia vihollisia vastaan. Resident Evil 7: Biohazard julkaistaan PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille sekä PC-tietokoneille 24. tammikuuta 2017. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Xbox One -pelikonsolille pelidemoa voi ladata TÄSTÄ.

Jokkeri