sunnuntai 25.08.2019  | Loviisa  PALJON ONNEA!! 
Kategoria: Pelinurkka

Resident Evil 2 -pelivideo tuo kauhun eloon pahamaineisella Licker-kohtaamisellaan

kello?!

Uudessa Resident Evil 2 -pelivideossa pääsankaritar Claire Redfield kohtaa pahamaineisen Licker-olennon.
Resident Evil 2 -pelivideo näyttää aitoa pelikuvaa kauhupelisarjan legendaarisesta osasta ja vie pääsankarin hirvittävästä kohtaamisesta toiseen. Realistinen peligrafiikka, kauhua tihkuva äänimaailma ja hyytävä pelimusiikki ovat omiaan nostamaan ihokarvat pystyyn.

Uusi Resident Evil 2 perustuu nimensä mukaisesti yhteen kaikkien aikojen odotetuimmista jatko-osista. Selviytymiskauhugenren kulmakiveen perustuvana jatkona sen toimintaa ja kauhua toisiinsa yhdistävä kokonaisuus on jättänyt jälkensä historian sivuille. Capcomin omaa RE-pelimoottoria hyödyntävä Resident Evil 2 on täysin alusta luotu kauhukokemus, joka tarjoaa entistä syvemmän tarinan yhdistettynä veret seisauttavaan toimintaan. Hyytävää jännitystä, sykettä nostattavaa selviytymistä ja graafista loistoa on luvassa nykypäivän grafiikoille, ohjaustuntumalle ja äänivaatimuksille päivitettynä kauhuseikkailuna. Entistä realistisempi grafiikka veriefekteineen ja vahingonmallinnuksineen takaa taatusti mieleenpainuvan ja karvaat pystyyn nostattavan pelikokemuksen.
Jos Youtube-upotus ei näy, voit katsoa sen TÄÄLTÄ.
Resident Evil 2 julkaistaan sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että PC-tietokoneille 25. tammikuuta 2019. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Jokkeri

 Kirjoita kommentti & osallistu keskusteluun!

Ohjeet: Kirjoita kommenttisi tähän. Voit ottaa kantaa, mutta muista hyvät tavat. Kirjoittajat vastaavat itse kommenteistaan. Keskustelu on esimoderoitu eli kommentit luetaan ennen julkaisua.

 Japyh.comin kommentointisäännöt

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.