Urheilu

Rauman Lukosta Otto Honkaheimo HIFK:n paitaan

Rauman Lukko ja puolustaja Otto Honkaheimo ovat purkaneet voimassaolevan sopimuksensa tänään maanantaina 9.6.2014. Sopimus on purettu hyvässä yhteisymmärryksessä.

sml-lukkotaustaVuonna 1985 syntynyt Otto Honkaheimo ehti pelata kasvattajaseurassaan kaiken kaikkiaan 12 kauden aikana, toimien muun muassa neljänä kautena joukkueen kapteenina. Honkaheimo ehti iskeä Lukko-paidassa yhteensä 448 pelaamassaan ottelussa tehot 14+76=90.

Puolustaja Otto Honkaheimo ja hyökkääjä Joonas Rask siirtyvät IFK:hon
Helsingin IFK on yksivuotisen sopimuksen puolustaja Otto Honkaheimon kanssa ja myös kaksivuotisen sopimuksen POhjois-Amerikasta Suomeen palaavan Joonas Raskin kanssa.

– Joonas Rask on energinen pelaaja, joka tuo positiivista virtaa joukkueeseen. Hänessä on maalintekopotentiaalia ja hän on hyvä kamppailija, joka pistää itsensä likoon joka ilta, kommentoi IFK:n päävalmentaja Antti Törmänen.

– Otto Honkaheimo on ollut edellisessä joukkueessaan kippari ja toivomme häneltä johtajuutta ja jämäkkyyttä. Hän on monipuolinen puolustaja, joka hakee uutta nostetta uralleen ja tuo kovuutta pakkikalustoomme.

 

Tekstin otsikkoa muokattu ja tekstiin lisätty lisää tekstiä klo 19:22.

AnaGonda