Digi

Rapoo esittelee IFA-messuilla uusia langattomia tuotteita

Huomenna käynnistyvät IFA-messut Berliinissä, Saksassa. Mukana messuilla on kiinalainen Rapoo, jota kulutuselektroniikan tarviketoimittaja Aurora Group edustaa pohjoismaissa.

Maailman johtaviin lisälaitteiden valmistajiin lukeutuva Rapoo on kasvanut viime vuosina kovaa vauhtia. Vaikuttavalla 42 prosentin markkinaosuudellaan Rapoo onkin alallaan kotimaansa Kiinan merkittävin valmistaja. Samalla Rapoo on maailman ensimmäinen oheislaitevalmistaja, joka hyödyntää laitteissaan kehittynyttä viiden gigahertsin langatonta.

Rapoon uusien langattomien tuotteiden valikoima kattaa kaksi erilaista näppäimistömallia, Bluetooth-kaiuttimen ja kolmet erilaiset Bluetooth-kuulokkeet.

E6350pro_black_cover standE6350 pro – Bluetooth Ultra-Slim Keyboard with Tablet Stand
E6350 pro on äärimmäisen ohut langaton näppäimistö, joka on yhteensopiva Bluetooth-yhteyttä käyttävien älypuhelinten, tablettilaitteiden ja kannettavien tietokoneiden kanssa. E6350 pro toimii Android-, iOS- ja Windows-käyttöjärjestelmien kanssa. Vain 4,9 millimetrin paksuinen näppäimistö on tyylikäs ja mukava käyttää. Näppäimistössä on taitettava tuki, jonka ansiosta tablettilaite tai älypuhelin pysyy pystyasennossa näppäimistöä käytettäessä. Tehokkaan litium-ioniakun ansiosta näppäimistössä riittää virtaa jopa kahdeksi kuukaudeksi yhdellä latauksella.

E2710_white+black_45°E2710 – Wireless Multimedia Touchpad Keyboard 
E2710 on multimedianäppäimistö televisio- ja tietokonekäyttöön. Vain 5,6 millimetriä paksu näppäimistö kattaa perusnäppäinten ohella multimediatoiminnot sekä hiiren korvaavan kosketusalustan. Tyylikäs harjattu teräspinta on kestävä ja helppo pitää puhtaana. 2,4 gigahertsin langattoman teknologian ansiosta näppäimistöä voidaan käyttää jopa kymmenen metrin etäisyydeltä. Virtapihi näppäimistö toimii yksillä paristoilla jopa vuoden.

A650-HD-Colors-SideRA650 – Bluetooth Outdoor NFC Speaker
Ulkokäyttöön suunnattu A650 on kestävä ja tehokas matkakaiutin. Se kestää niin pienet kolhut kuin pölyn ja roiskeetkin (IP55-luokitus). Kahdella seitsemän watin kaiuttimella varustettu A650 on rakenteeltaan vankka ja päällystetty kestävällä silikonipinnalla. Bluetooth 4.1 -teknologiaa hyödyntävä langaton kaiutin toistaa musiikkia jopa kymmenen metrin päästä. NFC-tekniikan ansiosta kaiutin voidaan parittaa helposti koskettamalla esimerkiksi älypuhelimen kanssa. Kaiuttimen yhdysrakenteinen litium-ioniakku toistaa musiikkia jopa kymmenen tuntia yhdellä latauksella täydellä äänenvoimakkuudella. A650-matkakaiutin on saatavana kuutena eri värivaihtoehtona.

S350-REN-Red-FrontS350 – Bluetooth Sport Headset
Äärimmäisen kevyet S350-tulppakulokkeet ovat ihanteellinen treenikumppani liikkuvalle ihmiselle. Näppärän kiinnitysratkaisun ansiosta kuulokkeet pysyvät paikoillaan rajummassakin liikkeessä. S350-kuulokkeet kestävät hyvin kosteutta ja hylkivät hikeä (IPX5-luokitus). Bluetooth 4.1 -teknologia mahdollistaa luotettavan langattoman yhteyden jopa 10 metrin etäisyydellä hyvästä äänenlaadusta tinkimättä. Lisäksi kuulokkeissa on monisuuntainen mikrofoni puheluita varten.

S900_leafletcoverS900 – Bluetooth NFC Headset with Noise Cancellation
S900-sankakuulokkeet tarjoavat korkealaatuista äänentoistoa tyylikkäällä muotoilulla. Bluetooth 4.1 -teknologian ansiosta äänentoisto on kirkasta ja erottuvaa jopa 10 metrin päästä. NFC-tekniikan ansiosta kuulokkeet voidaan helposti parittaa koskettamalla esimerkiksi älypuhelimen kanssa. Kuulokkeiden aktiivinen taustamelun vaimennus, aptX-tekniikka ja virtuaalinen 3D-audiotekniikka huolehtivat korkeatasoisesta äänenlaadusta. S900-kuulokkeiden vastamelutekniikan ansiosta taustamelu ei häiritse kuuntelemista, joka osaltaan parantaa kuuntelunautintoa. S900-kuulokkeet toimivat yhdellä latauksella jopa 15 tuntia. Kuulokkeet voidaan myös taittaa kasaan matkustamista varten.

S200 – Bluetooth Over-Ear Headset
S200-kuulokemikrofoni tarjoaa korkeaa äänenlaatua niin kuuloke- kuin mikrofonikäytössä. Bluetooth 4.1 -teknologian ansiosta äänenlaatu säilyy hyvänä ja toimii jopa 10 metrin päästä. Kun kuulokkeiden mikrofonia ei tarvita, se voidaan tarvittaessa taittaa osaksi runkoa. S200-kuulokkeet toimivat yhdellä latauksella jopa 20 tuntia. Tarpeen vaatiessa kuulokkeita voidaan käyttää myös langallisesti, jolloin akkuvirtaa ei tarvita. Valmistusmateriaalien ja muotoilun ansiosta S200-kuulokemikrofoni tuntuu miellyttävältä käyttää myös pitkissä kuuntelusessioissa.
S200-REN-colors

Rapoo esittelee paikan päällä uusiutuneen langattomien tuotteiden valikoimansa. Rapoo löytyy IFA-alueen hallista 3.2, osastolta 212. Kaikkien tuotteiden tarkemmat hinnat ja saatavuus varmistetaan myöhemmin.

AnaGonda