torstai 17.10.2019  | Saini, Saana  PALJON ONNEA!! 
Kategoria: Jääkiekko

Ranskalaishyökkääjä Hermeksen hyökkäysosastolle

kello?!

Kokkolan Hermes on solminut ensi kautta koskevan sopimuksen ranskalaishyökkääjä Gabin Villen kanssa.
21-vuotias ranskalaishyökkääjä Gabin Ville siirtyy Kokkolan Hermeksen jumalpaitaan RoKin riveistä yksivuotisella sopimuksella. Ville kiekkoili viime kaudella RoKi:n riveissä Mestiksen runkosarjassa 44 ottelua teholukemin 12+21=33 ja hänet valittiin muun muassa joulukuun alussa Mestiksen viikon pelaajaksi. Villelle on kokemusta myös Pohjois-Amerikasta Northwood School Juniorin high school – joukkueesta, Minnesota Wildernessista, Ranskan liigasta sekä Ranskan maajoukkueesta. Juniorivuosinaan Ville on edustanut Suomessa HIFK:ta ja Bluesia.

– Gabin oli viime kaudella meitä vastaan joka kerta pelatessaan vaarallinen, joten hienoa, että saatiin hänet Kokkolaan ensi kaudeksi. Taitava ja tuttu pelaaja Bluesin ajoilta. Ottanut isoja kehitysaskeleita viime vuosina, kommentoi Hermeksen päävalmentaja Janne Tuunanen.

Jokkeri

 Kirjoita kommentti & osallistu keskusteluun!

Ohjeet: Kirjoita kommenttisi tähän. Voit ottaa kantaa, mutta muista hyvät tavat. Kirjoittajat vastaavat itse kommenteistaan. Keskustelu on esimoderoitu eli kommentit luetaan ennen julkaisua.

 Japyh.comin kommentointisäännöt

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.