Urheilu

Raision Loimun karsinnat käyvät kuumana

Loimun kauden huipentavat Mestaruusliigan karsintaottelut iskettiin käyntiin torstaina Joensuussa.

Isona ennakkosuosikkina karsintapariin lähtenyt Raision Loimu ei antanut hienon kauden I-sarjassa pelanneen Susiraja Volleyn yllättää, vaan Loimu kuittasi voiton hyvän syöttö- ja hakkuripelin ansiosta. Hakkurina ahersi koko pelin Karri Sihvonen.

Ottelusarja jatkuu viikonloppuna Raisiossa, kun Loimu ja SurVo iskevät yhteen lauantaina ja sunnuntaina klo 17:00. Lauantaina otteluisntänä toimii Job Service ja sunnuntaina Relacom. Tervetuloa karsintaotteluun – pääsyliput ovat saman hintaiset kuin runkosarjassa. Kauden alussa myydyistä korteista Kausikortit olivat ohjeiden mukaisesti voimassa vain runkosarjan, mutta Loimu-kortti ja Partnerkortti käyvät edelleen myös karsintaotteluihin.

Täytetään Kerttula viikonloppuna ääriään myöten ja pidetään Loimu liigassa! Saa kutusua kaveritkin! Tapahtuman Facebook sivuille TÄSTÄ.

Tulevia Raisio Loimun reissumatkoja

Raision Loimu järjestää keväällä ja kesällä reissut, joihin toivotaan kaikkia lentopallosta kiinnnostuneita mukaan. Ensimmäinen reissu on Loimun kauden päätösristeily 12.-13.5. Silja Linellä toukokuussa. Kesän jälkeen suunnataan elokuun lopussa 25.-28.8. suoraan Turusta Puolaan seuraamaan EM-kisoja. Puolan reissu toteutetaan tehokkaasti neljän päivän pidennettynä viikonloppuna, eli matkaan lähtevät selviävät kahdella vapaapäivällä.

Lisää tietoja ja ilmoittautumisohjeet löytyvät Raision Loimun Facebookista, kotisivuilta.

Jokkeri