sunnuntai 24.06.2018  | Juhannuspäivä Johannes, Juhani, Juha, Jukka, Janne, Juho, Jani, Jussi, Juhana  PALJON ONNEA!! 
Kategoria: Pelinurkka

Rainbow Six Siegen pohjoismainen finaaliturnaus pelataan lauantaina Assemblyssä

Julkaistu: 03.08.2017 kello 12:05
  154 luettu  Kommentit: 0

Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft on mukana tänään alkavassa Assembly-tietokonetapahtumassa pohjoismaisen Rainbow Six Siege -peliturnauksen muodossa.

Assembly Summer 2017 yhdessä DreamHack-tapahtuman kanssa järjestää elektronisen urheilun Pohjoismaiden mestaruuskilpailun lauantaina 5. elokuuta. Kesäkauden finaaliturnauksessa taistellaan mestaruustittelin lisäksi 50 000 kruunun eli noin 5 500 euron palkintopotista. Rainbox Six Siegen finaalissa ottavat toisistaan mittaa aiemmin GiFu-nimellä tunnettu suomalaistiimi ENCE eSports ja ruotsalainen LAST 20 SEC.

Nordic Championship on pohjoismaisen e-urheilun arvokkain turnaus. Se on parhaiden suomalaisten, ruotsalaisten, norjalaisten ja tanskalaisten e-urheilijoiden keskinäinen kamppailu. Tämän vuoden mestaruuskilpailussa pelataan Rainbow Six Siegen lisäksi Starcraft II:n ja Counter Strike: Global Offensiven voitosta. Koko turnauksen potti on yhteensä 700 000 kruunua.

Finaaliturnausta ja muita Assembly-aktiviteetteja pääsee seuraamaan tapahtumapaikalle Helsingin Messukeskukseen 20 euron viikonloppulipulla. Finaaliottelut lähetetään myös suoratoistolähetyksenä suomeksi ja englanniksi selostettuina. Suomenkielistä lähetystä voi seurata osoitteessa http://areena.yle.fi/1-4174710. Englanninkielinen lähetys löytyy puolestaan osoitteesta www.twitch.tv/nordicchampionship.

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege on saatavana sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Jokkeri

Avainsanat: , , , Kirjoita kommentti & osallistu keskusteluun!

Ohjeet: Kirjoita kommenttisi tähän. Voit ottaa kantaa, mutta muista hyvät tavat. Kirjoittajat vastaavat itse kommenteistaan. Keskustelu on esimoderoitu eli kommentit luetaan ennen julkaisua.

 Japyh.comin kommentointisäännöt

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.