Pelinurkka

Rainbow Six Siegen julkaisu siirtyy joulukuulle

Suositun ja pitkäikäisen Rainbow Six -pelisarjan uusimman osan, Tom Clancy’s Rainbow Six Siegen julkaisua on päätetty siirtää joulukuun ensimmäiseen päivään.
R6S_Screenshot_2
Tom Clancy’s Rainbow Six -pelin kehittäjätiimin blogikirjoituksen mukaan tekijät haluavat lisää aikaa verkkopelin, käyttöliittymän ja pelin sisäisen tasapainon viimeistelylle. Vaikka peli onkin saanut hyvää palautetta sitä testanneilta pelaajilta, verkkopelin osalta pelin tasapainotus halutaan saada mahdollisimman hyväksi ja hiotuksi. Pelaajilta saatu palaute onkin ollut ensiarvoisen tärkeää pelin viimeistelyn kannalta.

Taktisen ja toimintapitoisen erikoisryhmätoiminnan ykkösnimi Tom Clancy’s Rainbow Six vie pelaajansa jännittävän ja kiihkeätunnelmaisen toiminnan maailmaan, jossa lainvalvojat ja ammattirikolliset ottavat yhteen toistensa kanssa. Rainbow Six -pelisarja ei kuitenkaan edusta suoraviivaista räiskimistä, vaan rakentuu tarkkaan laadittujen strategioiden ja taktisten toimintamallien varaan. Poliisin ja armeijan erikoisryhmistä tutut erikoisvälineet, kuten erilaiset räjähteet, kranaatit, suojakilvet ja monet muut apuvälineet ovat yhtä tärkeässä osassa kuin vaativaan voimankäyttöön tarkoitetut ampuma- ja lähitaisteluaseet. Tom Clancy’s Rainbow Six Siege onkin yhdistelmä sekä kiivasta räiskintää, vaarallisia lähitaistelutilanteita että taktista osaamista ja strategista pohdintaa. Yksinpelin lisäksi Tom Clancy’s Rainbow Six Siege tarjoaa monipuoliset moninpelitilat, joissa pelaajat voivat toimia ryhmissä toisiaan vastaan. Peli soveltuukin erinomaisesti myös elektronisen urheilun temmellyskentäksi.

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege julkaistaan sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että Windows-tietokoneille 1. joulukuuta 2015. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Viimeistelystä johtuva julkaisupäivän siirtyminen ei kuitenkaan muuta pelin betatestauksen aikataulua. Se alkaa edelleen 24. syyskuuta. Pelintekijöiden blogikirjoituksen voi lukea kokonaisuudessaan täältä.

AnaGonda