Rainbow Six Siege vie pelaajan villiin länteen ainutlaatuisessa Showdown-pelitilassa

Ubisoft julkisti rajatun ajan Showdown-pelitilan huippusuositulle Tom Clancy’s Rainbow Six Siege -pelille. Fort Truth -pelikenttä ammentaa tunnelmaa villin lännen maisemista ja asettaa vastakkain kolme hyökkääjää kolmen puolustuspelaajan kanssa.

Showdown on pelattavissa 2.-16. heinäkuuta, jolloin se muuntaa Rainbow Six Siegen ainutlaatuiseksi pyssynpaukuttelijan taistelukentäksi. Ainoat asevaihtoehdot länkkärihahmoilla ovat BOSG.12.2 ja Magnum LFP586, joilla otetaan mittaa toisistaan. Lisäksi Showdown näyttää pelaajille perinteistä hahmonäkymää rajatumman version. Tämän ansiosta pelaajille ei näy erillistä tähtäysruudukkoa, ammusten määrää tai pelaajahahmon terveyden tilaa. Showdown ei myöskään anna pelaajalle tyypillistä valmisteluaikaa ennen yhteenoton alkamista.

Showdown-tapahtuma tuo peliin 31 villin lännen teeman mukaista varuste- ja vaatetusosaa. Näihin kuuluvat muun muassa erilaiset operaattoripäähineet ja vaatekokonaisuudet.

Taktisen ja toimintapitoisen erikoisryhmätoiminnan ykkösnimi Tom Clancy’s Rainbow Six Siege vie pelaajansa jännittävän ja kiihkeätunnelmaisen toiminnan maailmaan, jossa lainvalvojat ja ammattirikolliset ottavat yhteen toistensa kanssa. Rainbow Six -pelisarja ei kuitenkaan edusta suoraviivaista räiskimistä, vaan rakentuu tarkkaan laadittujen strategioiden ja taktisten toimintamallien varaan. Poliisin ja armeijan erikoisryhmistä tutut erikoisvälineet, kuten erilaiset räjähteet, kranaatit, suojakilvet ja monet muut apuvälineet ovat yhtä tärkeässä osassa kuin vaativaan voimankäyttöön tarkoitetut ampuma- ja lähitaisteluaseet. Tom Clancy’s Rainbow Six Siege onkin yhdistelmä sekä kiivasta räiskintää, vaarallisia lähitaistelutilanteita että taktista osaamista ja strategista pohdintaa. Yksinpelin lisäksi Tom Clancy’s Rainbow Six Siege tarjoaa monipuoliset moninpelitilat, joissa pelaajat voivat toimia ryhmissä toisiaan vastaan. Peli soveltuukin erinomaisesti myös elektronisen urheilun temmellyskentäksi.
[embedyt]https://www.youtube.com/watch?v=kFHAZRUbslQ&width=610[/embedyt] Jos Youtube-upotus ei näy, voit katsoa sen TÄÄLTÄ.
Tom Clancy’s Rainbow Six Siege on saatavana sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että PC-tietokoneille. Se tulee saataville myös Ubisoftin uuteen Uplay+ -tilauspalveluun. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *