Pelinurkka

Rainbow Six Siege -toimintapelin gameplay-esittelyvideo julkistettiin

Ubisoft julkisti Rainbow Six Siege -toimintapelistä reilun minuutin mittaisen gameplay-esittelyvideon.
Rainbow Six Siege -toimintapelin video esittelee pelin tinkimätöntä ja taktista toimintaa eri puolilla maapalloa, niin puolustajien kuin hyökkääjienkin kannalta. Tiukkoja tilanteita ja vaarallisia hetkiä nähdään usean erilaisen erikoisjoukon ja roiston silmin. Pelin tunnelman summaa erinomaisesti sen virallinen tunnuslause: negotiation is over – neuvottelut ovat ohi!

Taktisen ja toimintapitoisen erikoisryhmätoiminnan ykkösnimi Tom Clancy’s Rainbow Six Siege vie pelaajansa jännittävän ja kiihkeätunnelmaisen toiminnan maailmaan, jossa lainvalvojat ja ammattirikolliset ottavat yhteen toistensa kanssa. Rainbow Six -pelisarja ei kuitenkaan edusta suoraviivaista räiskimistä, vaan rakentuu tarkkaan laadittujen strategioiden ja taktisten toimintamallien varaan. Poliisin ja armeijan erikoisryhmistä tutut erikoisvälineet, kuten erilaiset räjähteet, kranaatit, suojakilvet ja monet muut apuvälineet ovat yhtä tärkeässä osassa kuin vaativaan voimankäyttöön tarkoitetut ampuma- ja lähitaisteluaseet. Tom Clancy’s Rainbow Six Siege onkin yhdistelmä sekä kiivasta räiskintää, vaarallisia lähitaistelutilanteita että taktista osaamista ja strategista pohdintaa. Yksinpelin lisäksi Tom Clancy’s Rainbow Six Siege tarjoaa monipuoliset moninpelitilat, joissa pelaajat voivat toimia ryhmissä toisiaan vastaan. Peli soveltuukin erinomaisesti myös elektronisen urheilun temmellyskentäksi.
R6S_Screenshot_3
Tom Clancy’s Rainbow Six Siege julkaistaan sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että Windows-tietokoneille 1. joulukuuta 2015. Pelin ikäraja on PEGI 18.

AnaGonda