Pelinurkka

Rainbow Six Siege kultaan

Ubisoft Montrealin kehittämä taktinen toimintapeli Rainbow Six Siege on pelialan termein edistynyt niin sanottuun kultavaiheeseen.
Näin ollen Tom Clancy’s Rainbow Six Siege -peli on julkaisuvalmis ja se on painatuksessa myyntiversiota varten. Tämän kunniaksi Ubisoft on julkaissut venäläisistä Spetsnaz-sotilaista esittelyvideon, jossa on mukana tämän hurjan erikoisjoukon varusteita ja toimintatapoja. Taktisia räjähdeansoja, konekiväärejä, tarkkuuskivääreitä ja paljon muuta. Spetsnaz – kun henkilökohtainen uhrautuvaisuus on sen kaiken arvoista.

Taktisen ja toimintapitoisen erikoisryhmätoiminnan ykkösnimi Tom Clancy’s Rainbow Six Siege vie pelaajansa jännittävän ja kiihkeätunnelmaisen toiminnan maailmaan, jossa lainvalvojat ja ammattirikolliset ottavat yhteen toistensa kanssa. Rainbow Six -pelisarja ei kuitenkaan edusta suoraviivaista räiskimistä, vaan rakentuu tarkkaan laadittujen strategioiden ja taktisten toimintamallien varaan. Poliisin ja armeijan erikoisryhmistä tutut erikoisvälineet, kuten erilaiset räjähteet, kranaatit, suojakilvet ja monet muut apuvälineet ovat yhtä tärkeässä osassa kuin vaativaan voimankäyttöön tarkoitetut ampuma- ja lähitaisteluaseet. Tom Clancy’s Rainbow Six Siege onkin yhdistelmä sekä kiivasta räiskintää, vaarallisia lähitaistelutilanteita että taktista osaamista ja strategista pohdintaa. Yksinpelin lisäksi Tom Clancy’s Rainbow Six Siege tarjoaa monipuoliset moninpelitilat, joissa pelaajat voivat toimia ryhmissä toisiaan vastaan. Peli soveltuukin erinomaisesti myös elektronisen urheilun temmellyskentäksi.
R6S_Screenshot_6
Tom Clancy’s Rainbow Six Siege julkaistaan sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että Windows-tietokoneille 1. joulukuuta 2015. Pelin ikäraja on PEGI 18.

AnaGonda