Urheilu

Raimo Helminen Jokereiden valmennustiimiin

KHL:ssä kahdella kaudella valmentanut Raimo Helminen liittyy Jokereiden valmennustiimiin ensi kaudeksi.
vnj-raimo-helminen_epressi-comRaimo Helminen, 51 toimii Jukka Jalosen apuvalmentajana Helsingin Jokereissa ensi kaudella. Jalosen tulevaan valmmenusnelikkoon kuuluvat myös Hannu Virta ja Markus Ketterer. Kaikkien sopimukset ovat kaksivuotisia.

Helminen toimi kaudella 2013-14 Barys Astanassa Ari-Pekka Selinin johtamassa valmennustiimissä. Kausi oli kazakstanilaisseuralle toistaiseksi sen KHL-historian paras, sillä joukkue voitti Tshernishev-divisioonan ja eteni pudotuspeleissä toiselle kierrokselle.

Helminen palasi täksi kaudeksi Barysiin apuvalmentajaksi, mutta pesti päättyi päävalmentajavaihdoksen myötä syyskuussa. Työt jatkuivat myöhemmin Dinamo Riian KHL-joukkueessa Kari Heikkilän johtamassa tiimissä. Seuraava askel on liittyä Jukka Jalosen valmennusryhmään ensi kauden alussa.

– Raipen myötä saamme tiimiin kokeneen pelaajataustaisen jäsenen, joka on ehtinyt myös valmentaa pitkään. Hän tuo mukanaan erityisesti hyökkäys- ja ylivoimapelin osaamista. Olemme erittäin iloisia, että Raipe päätti tulla mukaan Jokereihin, kommentoi GM Jari Kurri tiedotteessa.

Ilves-legendan Helmisen maajoukkueviiri komeilee hänen uuden työpaikkansa Hartwall-areenan kattorakenteissa.

Kuva: Epressi.com

AnaGonda