Digi

PURO-sporttiranneke ja muut urheilutarvikkeet innostavat liikkumaan syyshämärissä

Johtava pohjoismainen kulutuselektroniikan tarviketoimittaja, Aurora Group tuo myyntiin italialaisen PUROn uudistuneen sporttituotteiden valikoiman. Tuoteperheestä löytyvät trendikkäissä väreissä niin urheilukuulokkeet kuin kuntoilurannekkeetkin.
PURO-thumbs610x300
Grillailutäyteisen kesäkauden jälkeen on moni löytänyt uudestaan liikkumisen ilon niin lenkkipoluilta, kuntosaleilta kuin muistakin liikuntamuodoista. Syksyn pimeys ja koleus saattaa tuntua loppukesän lämmön jälkeen ikävältä. Italialaisesta muotoilusta ja raikkaista väreistä tunnetun PUROn sporttitarvikkeet ovat omiaan korostamaan liikunnan mukavuutta säästä, vuorokaudenajasta tai liikuntamuodosta riippumatta.

Olipa kyse sitten laihduttamisesta tai urheilutavoitteiden saavuttamisesta, PURO Fitness & Sleep Tracker -ranneke on oivallinen tapa seurata aktiivisuutta 24 tuntia vuorokaudessa. Kumipintainen älyranneke seuraa askeleita, aktiivisuutta, kulutettuja kaloreita, unirytmiä ja kehon muita toimintoja. Ranneke toimii älypuhelimille ja tablettilaitteille saatavan Fit Watch -sovelluksen kanssa, jolla voi seurata rannekkeen keräämiä tietoja. Halutessaan ranneke voidaan liittää myös tietokoneeseen usb-liitännän avulla. Ranneke on vesitiivis ja se on saatavilla usealla eri värillä mustan perusrannekkeen lisäksi.

Pimeällä ulkona liikkuessa on tärkeää tulla nähdyksi. PUROlta löytyy sekä lenkkareihin kiinnitettävä Universal Safety LED Shoeclip että käsivarteen kiinnitettävä Universal Safety LED Armband. Kumpikin vaihtoehto vilkkuu näkyvästi kirkkain led-valoin näkyen pimeällä erittäin kauas. Tuulen- ja vedenkestävät led-varoittimet toimivat jopa 130 tuntia yhdellä paristolla.

Syksyn kylmässä säässä älypuhelimen käyttö voi olla haastavaa, kun sormikkaat häiritsevät kosketusnäytön toimintaa. PURO Touch Gloves -sormikkaat mahdollistavat puhelimen käytön kädet lämpiminä, koska ne on tehty kosketusta johtavasta materiaalista. Sormikkaat on saatavilla kahdessa eri koossa (S/M ja L/XL) ja kadella eri värillä (musta ja pinkki).

Liikunnasta tulee entistä mukavampaa, kun samalla voi kuunnella musiikkia tai radiota. Kaikki kuulokkeet eivät kuitenkaan kestä hikoilua ja kosteutta tai vaihtoehtoisesti eivät pysy päässä vauhdikkaan liikkumisen mukana. Kaikki PURO Sport Collection -kuulokemallit on suunniteltu erityisesti aktiiviseen liikuntaan. Tulppakuulokkeet ovat oivallinen vaihtoehto kaikenlaiseen musiikinkuunteluun. Niitä on saatavilla useana eri mallina ja värivaihtoehtona.

Vaativampaan liikkumiseen sopivat erityisillä korvan taakse ulottuvilla korvakoukuilla varustetut mallit. Koukkujen ansiosta kuulokkeet pysyvät päässä kovemmassakin menossa. Uintikäyttöön puolestaan soveltuvat vesitiiviit tulppakuulokkeet, joita voi käyttää enintään metrin syvyydessä.

Kaikissa PURO Sport Collection -kuulokkeissa on sekä 120 senttimetrin mittainen sotkeutumaton kaapeli että mikrofoni ja hallintapainikkeet älypuhelimelle.

Saatavuus ja hinta

PURO Fitness & Sleep Trackerin, Universal Safety LED Shoeclipin ja Universal Safety LED Armbandin kuluttajahinnat ovat 119, 23,90 ja 23,90 euroa. PURO Sport Collection -kuulokkeiden kuluttajahinnat vaihtelevat 24,90 ja 47,90 euron välillä. Kaikki hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

AnaGonda