Digi

PURO Premium Secret -tulppakuulokkeet ovat oikeasti langattomat

Johtava pohjoismainen kulutuselektroniikan tarviketoimittaja, Aurora Group tuo myyntiin PURO Premium Secret -tulppakuulokkeet, jotka ovat kokonaan langattomat.

PURO Premium Secret -tulppakuulokkeet ovat saatavilla 179 euron kuluttajahintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Italialainen PURO tunnetaan ennen kaikkea upeasta muotoilustaan. Tällä kertaa tuotemuotoilu on todella minimalistinen, melkeinpä näkymätön. PURO Premium Secret -tulppakuulokkeiden hienovarainen muotoilu ja laadukas äänentoisto ovat kuulokkeiden tärkeimmät ominaisuudet. Langattomat ja erilliset kuulokkeet molemmissa korvissa on toteutettu yksinkertaisella ja hienostuneella muotoilulla, joka on melkein näkymätön korvissa.

Bluetooth 4.1 -yhteyden ja innovatiivisen Multipoint-tekniikan ansiosta PURO Premium Secret -tulppakuulokkeet ottavat luotettavan langattoman yhteyden toisiinsa ja älypuhelimeen samanaikaisesti. Ne luovat täydellisen langattoman stereoäänen voimakkaalla ja kristallinkirkkaalla äänentoistolla. Painikkeiden avulla käyttäjä voi säätää äänenvoimakkuutta, keskeyttää musiikin tai vaihtaa soitettavaa kappaletta. Sisäänrakennetun mikrofonin avulla voi lisäksi vastata puheluihin.

PURO Premium Secret -tulppakuulokkeet takaavat jopa 2,5 tunnin toistoajan yhdellä latauksella. Kuulokkeet voi ladata älykkään ja käytännöllisen säilytysrasian avulla. Kuulokkeiden mukana tulee erikokoisia korvatulppia, jotka takaavat sopivan istuvuuden ja parhaan mahdollisen käyttömukavuuden.

PURO Premius Secret -tulppakuulokkeet ostaa Aurora Groupin TÄÄLTÄ.

Jokkeri