Digi

PURO lataa ja varmistaa Applen älylaitteet

Johtava pohjoismainen kulutuselektroniikan tarviketoimittaja, Aurora Group tuo myyntiin PUROn tyylikkään lataus- ja synkronointitelineen Apple Lightning -liitännäisille laitteille.
ChargeSync-thumb610x340
Älypuhelinten ja tablettilaitteiden laturit ja johdot ovat monesti aivan väärässä paikassa tai ainakin ovat sotkuisesti keskellä pöytää. Italialaisen PUROn ainutlaatuisen lataustelineen avulla iPhone, iPad tai iPod paitsi latautuu kätevästi, se myös synkronoi tiedot tietokoneen kanssa. Kaiken lisäksi ladattava laite pysyy tukevasti pystyasennossa paikoillaan, jolloin sen käyttö on vaivatonta ja helppoa myös yhdellä kädellä.

PURO Charge & Sync Desk Holder on Applen hyväksymä lisävaruste, jossa yhdistyvät sekä tyyli että käytännöllisyys. Lataustelineen Apple Lightning -liitäntä on yhteensopiva kaikkien Lightning-liitäntää käyttävien laitteiden kanssa. Tarvittaessa latausliittimen korkeutta voidaan säätää, jolloin myös suojakuorissa olevien laitteiden lataaminen onnistuu.

PURO Charge & Sync Desk Holder toimitetaan metrin mittaisen USB-kaapelin kanssa, jonka ansiosta latausteline on helppo sijoittaa osaksi niin kodin kuin toimistonkin sisustusta.

Lightning-liitintä käyttäviä laitteita ovat iPad (4. sukupolvi), iPad Mini (kaikki versiot), iPad Air (kaikki versiot), iPhone 5 ja sitä uudemmat iPhone-mallit sekä iPod Touch (5. sukupolvi) ja iPod nano (7. sukupolvi).

PURO Charge & Sync Desk Holder on saatavilla 64,90 euron hintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

AnaGonda