Digi

PURO julkaisi italialaista tyyliä Sonyn älylaitteille

Johtava pohjoismainen kulutuselektroniikan tarviketoimittaja, Aurora Group tuo myyntiin tyylikkäät PURO-suojakuoret Sonyn älypuhelimille, tablettilaitteille ja SmartWear-tuotteille.

PURO Made for Xperia -suojakuoret ovat saatavilla välittömästi. Tuotteiden kuluttajahinnat ovat 14,95 ja 31,95 euron välillä.

PURO Made for Xperia -suojakuoret ovat saatavilla välittömästi. Tuotteiden kuluttajahinnat ovat 14,95 ja 31,95 euron välillä.

XperiaEcoleathCoverFlipCardSlotNäyttävistä älypuhelinten tarvikkeista tunnettu italialainen PURO on liittynyt osaksi Sonyn Made for Xperia -kumppaniohjelmaa. Sen myötä PURO tuo myyntiin korkeatasoiset suojakuoret sekä Sony Xperia -älypuhelimille että Sonyn tablettilaitteille ja SmartWear-tuotteille.

Made for Xperia -kumppaniohjelmassa huolella valitut yhteistyökumppanit voivat valmistaa ja myydä sekä suojakuoria, näytönsuojia, äänentoisto- ja urheilutuotteita että muita oheistarvikkeita Sonyn älylaitteille. Mukana olevat valmistajat voivat käyttää tuotteissaan Made for Xperia -logoa, joka takaa, että tuote täyttää Sonyn määrittämät standardit laadun ja ympäristöystävällisyyden osalta.

PURO-suojakuorien mallisto kattaa niin klassisia yksivärisiä vaihtoehtoja kuin myös raikkaita ja rohkeita vaihtoehtoja muotimaailmasta ja pop-kulttuurin kuumista trendeistä. PUROn julkaisemilla Made for Xperia -suojakuorilla jokainen voi valita puhelimelleen suojan, joka ei tingi tyylistä tai näyttävyydestä.

AnaGonda