Jääkiekko

Puolustaja Ville Räsänen Jokipoikien loppukaudeksi

Jokipojat vahvisti puolustusosastoaan Ville Räsäsellä. Puolustajan sopimus on loppukauden mittainen.
Mestis-joukkue Joensuun Jokipojat on solminut loppukauden kattavan sopimuksen 21-vuotiaan puolustaja Ville Räsäsen kanssa. Sopimuksessa on siirron Liigaan mahdollistava pykälä, joka astuu voimaan joulukuun alusta.

Räsänen siirtyi kesällä Slovakian pääsarjaan HC Banska Bystrican riveihin, mutta seura ja pelaaja päättivät purkaa sopimuksen yhteisymmärryksessä. Hän on kiekkoillut Mestiksessä kaikkiaan 30 ottelua Jokipoikien ja RoKin riveissä tehoin 2+7=9.

– Mukava saada Ville takaisin Joensuuhun. Ville oli itse yhteydessä ja halukas tulemaan takaisin Jokipoikiin. Me halusimme tarjota omalle kasvatille mahdollisuuden palata kotiin. Ville saapuu hyvään aikaan joukkueeseen, sillä pakistossa on kolhuja, Mehtimäki Oy:n puheenjohtaja Jarkko Immonen kertoo seuran verkkosivuilla.

– Hyvillä mielin tulen Jokipoikiin pelaamaan. Hienoa päästä takaisin kotiin ja mukava päästä pelaamaan hallissa, josta kaikki on saanut alkunsa. Alla on rikkonaisia kausia, mutta nyt kroppa on kunnossa ja odotan innolla pelaamaan pääsemistä, kommentoi puolestaan Ville Räsänen.

Ville Räsänen

puolustaja
• Syntymäaika ja -paikka: 8. lokakuuta 1998, Joensuu
• Pituus ja paino: 187 cm / 76 kg
• Kätisyys: Left
• Sopimus: Loppukausi

• NHL-varaus: 197. varaus 7. kierroksella 2017, Carolina Hurricanes

Vixi