sunnuntai 27.05.2018  | Ritva  PALJON ONNEA!! 
Kategoria: Jääkiekko

Puolustaja Teemu Laakso palaa helsinkiläisjoukkueeseen

Julkaistu: 15.06.2017 kello 16:27
  138 luettu  Kommentit: 0

29-vuotias puolustaja Teemu Laakso palaa HIFK:n riveihin yksivuotisella sopimuksella.
Suomalaispuolustaja Teemu Laakso, 29, HIFK:hon yksivuotisella sopimuksella, johon sisältyy myös koeaika. Laakso kiekkoili viimeksi HIFK:n riveissä vuosina 2004-08.

− Teemu on kamppaillut vammojen kanssa erityisesti viime kauden aikana. Siksi sopimus sisältää koeajan, jonka aikana hänellä on mahdollisuus päästä omalle tasolleen, HIFK:n urheilujohtaja Tom Nybondas kertoi HIFK:n verkkosivuilla.

Laakso on kiekkoillut kaikkiaan 165 Liiga-ottelua tehopistein 8+16=24. Hän kiekkoili kolme edellistä kautta SHL-joukkue Växjö Lakersin riveissä. Ruotsin-kausia edeltävinä vuosina hän pelasi KHL:ssä 77 ottelua, AHL:ssä 217 ottelua sekä myös NHL:ssäkin 17 ottelua.

− Teemu on minulle tuttu jo vuoden 2013-kotikisoista ja siihen kuuluneilta leirityksiltä. Saamme luotettavan ja fyysisen lisän puolustukseemme, päävalmentaja Ari-Pekka Selin kommentoi HIFK:n verkkosivuilla.

Kuva: vaxjolakers.se

Jokkeri

Avainsanat: , , Kirjoita kommentti & osallistu keskusteluun!

Ohjeet: Kirjoita kommenttisi tähän. Voit ottaa kantaa, mutta muista hyvät tavat. Kirjoittajat vastaavat itse kommenteistaan. Keskustelu on esimoderoitu eli kommentit luetaan ennen julkaisua.

 Japyh.comin kommentointisäännöt

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.