Urheilu

Puolustaja Rissanen Jokipoikien vahvuuteen

Mestisjoukkue Jokipojat ja puolustaja Eppu Rissanen ovat solmineet loppukauden mittaisen sopimuksen.
JokipojatlogouusiPuolustaja Eppu Rissanen, 22, on harjoitellut Jokipoikien kanssa kolmisen viikkoa ja on valmis liittymään pelattavaan ärjylaumaan loppukaudeksi.

Rissanen on Jokipoikien oma kasvatti, joka siirtyi KalPan rinkiin B-junioreissa. Hänellä oli syksyllä 2013 KalPan kanssa jo liigasopimuskin, mutta mies loukkaantui harmittavasti juuri ennen kauden alkua. Viime kaudella Rissanen pelasi Jokipoikien joukkuessa Suomi-sarjaa yhdeksäntoista pelin verran, kunnes tuokin kausi keskeytyi loukkaantumisen takia. Nyt mies tekee paluuta tositoimiin yli vuoden mittaiselta tauolta.

− Olkapää loukkaantui puolitoista vuotta sitten, ja sitä parannellessa meni pitkään. Nyt paikat ovat kunnossa, ja fiilis on hyvä, Rissanen totesi.

22-vuotias Seppojen kasvatti on pelannut urallaan myös KalPan junioreissa muun muassa muutaman kauden A-nuorten SM-liigassa.

− Annetaan miehelle mahdollisuus pitkän tauon jälkeen, kun hyvästä pelaajasta on kuitenkin kysymys. Eppu on ollut treeneissä mukana nyt kolme viikkoa, ja kehitys on ihan lupaavaa. Yritetään saada hänet jo ensi viikolla johonkin peliin mukaan, päävalmentaja Ari Aaltonen paljasti.

Rissasen rekrytoinnin myötä joensuulaisen joukkue kevään otteluihin on näillä näkymin valmis.

− Moni pelaaja on tämän kauden aikana kasvanut aivan uusiin mittoihin ja osoittanut pystyvänsä pelaamaan Mestiksessä. Nuoret kaverit ovat ansainneet tilaisuutensa ja mahdollisuuden kehittyä entisestään myös pudotuspelien maailmassa, Jokipoikien puheenjohtaja Jarkko Immonen muistutti.

Jokkeri